Seleccionar página

ACTA DE NAIXEMENT

ACTA DE NAIXEMENT

 
” QUATRETONDA DIGITAL” (REVISTA independent, lliure i autònoma al voltant de Quatretonda (València)), naix avuí, 12 d´abril de l´any del Senyor de 2009.Dia de Pasqua de Resurrecció en la nostra cultura.El seu objectiu és parlar de “la cosa pública”del poble, d´aportar treballs creatius, literaris,intel.lectuals.
 
“QUATRETONDA DIGITAL ” és filla del sentit comú i de la bona fe.Els seus padrins foren el respecte i la tolerància i com a testics signaren el llibre la intel.ligència i el coratge.El part fou dur i difícil.
” QUATRETONDA DIGITAL ” és un projecte personal, no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA.La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL BÉ COMÚ.
The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics