Seleccionar página

NIT DE TEATRE A QUATRETONDA "L´EMBOLIC" PRESENTA JESUCRISTO SUPERSTAR

NIT DE TEATRE A QUATRETONDA "L´EMBOLIC" PRESENTA JESUCRISTO SUPERSTAR
Després del gran èxit que va tindre a Benigànim, el grup teatral «L´EMBOLIC», actuarà avuí a les 22.30 h. AL CENTRE SOCIAL DE QUATRETONDA.Si fem cas de la crítica als mitjans de comunicació comarcals, «QUATRETONDA DIGITAL» recomana als seus lectors que si poden, no s´ho perden, al ser un dels plats forts destacats dels culturals al nostre poble.Està garantitzat que els espectadors passaran uns moments intensos,agradables i emocionants.Cal resaltar el gran esforç que suposa per als joves actors posar en escena una obra musical pràcticament per amor a l´art escènic i amb objectius altruïstes i lloables des de tots els punts de vista.Enhorabona a tots els que han fet possible el que els veïns del poble tinguen aquesta nit l ´oportunitat de poder triar una oferta cultural «diferent». Avant, «L´EMBOLIC»! Us esperem molt prompte amb una altra obra!!!
The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics