Seleccionar página

SANT PERE, BOUS SOLTS

Acaba d´eixir del forn la revista local-anual “Sant Pere, Bous Solts“.Articles costumistes del nostre poble d´autors autoritzats i de prestigi, així com col.laboracions de veïns i veïnes plenes d´anècdotes i curiositats .Cal destacar si més no,la direcció impecable de rbenavent amb el seu propi estil de prosa impoluta, neta i brillant.En fí, curiositats,anècdotes,”historietes” viscudes i recordades així com vivències passades plenes de melangia i absència d´uns temps que no tornaran.Molt bones fotografies,maquetació i el primer “SALUDA” del nou alcalde fan d´aquesta revista digna de ser i estar a les prestatgeries de les nostres biblioteques i als arxius familiars.

Si vols veure la revista al complet clika ací

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics