Seleccionar página

FESTA DE LA COOPERATIVA VINICOLA DE QUATRETONDA

 
Com cada any la COOPERATIVA VINÍCOLA del nostre poble es prepara per a celebrar la seua festa anual.El que més destaca enguany és l´homenatge que la revista fa al desaparegut col.laborador de la mateixa José Antonio Canet (q.e.p.d).Els sentiments arriben a altes temperatures al llegir les aportacions dels seus companys Maria Àngeles Oltra Benavent i Josep Romero-Nieva així com el President de la Cooperativa En Vicent Benavent Navarro.
The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics