Seleccionar página

PARLANT DE TROBALLES…(Acta de naixement del banderí històric del Grup de Danses de Quatretonda)

PARLANT DE TROBALLES…(Acta de naixement del banderí històric del Grup de Danses de Quatretonda)

Enllaçant amb UNA TROBALLA CURIOSA dels dies passats, hem d´informar d´un altre esdeveniment singular: es tracta de l´acta de naixement de l´esmentat banderí del GRUP DE DANSES POPULARS DE QUATRETONDA.Quasi per casualitat l´equip d´investigació de quatretondadigital.blogspot.com ha trobat al LLIBRET DE FESTES PATRONALS 1977 del nostre poble, el dia,l´hora i el moment en què el banderí fou beneit solemnement i presentat a la societat quatretondina,el qual, trenta-dos anys després va ser rescatat d´un incert i nefast futur.Així doncs, a la pàgina corresponent als actes del dia 9 de setembre de 1977, podem llegir:

 
Per completar aquesta informació, afegir que la brodadora del banderí fou Na Pilar Vidal Benavent, la qual ens ha informat d´una xicoteta anècdota al voltant del tema que ens ocupa, i és que la primera lletra de»Quatretonda», és a dir, la «Q» la va brodar alternativament amb «C» i amb «Q», fins que definitivament es va quedar com es veu a les fotografies aportades.
 
The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital

Latest posts by quatretondadigital (see all)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics