Seleccionar página

FESTERS 2009: DIA DE PORTES OBERTES…

Ahir, els festers van obrir de bat a bat les portes de les seues cases.Era la vespra del gran dia, i havien de mostrar al públic el seus vestits i els seus regals.En totes les societats hi ha ritus del pas de la infantesa al món dels adults, i al nostre poble aquesta cerimònia social es manifesta nítidament a les Festes Patronals.La vespra del dia gran és un dia de carrer i passeig,de goig,de mostrar les cases amb tot el seu esplendor i els tresors que durant tant de temps i amb plena dedicació han anat teixint-se amb amor i sacrifici.Tots donen la seua opinió i la seua valoració de tot el que han vist i obervat.Tot el poble es transforma com en un gran plató televisiu. Aquest rol del dia de les visites el protagonitzen en un 95% les dones i les colles de xiquetes i joves.És així.Els carrers s´omplin de vida i els misteris i els secrets millor guardats són ara públics i a la vista de tots.Tot el treball i el procés de viatges i viatges a les botigues especialitzades de roba,a les modistes,a provar-se una i altra vegada per a que quede perfecte sobre aquestos cosos plens de joventut.vida,desitjos i projectes de futur, està arribant a la meta.Mentrestant, una lleugera brisa fa ballar els banderins multicolors i deixa una tímida esperança fallida de donar una treva a aquesta bascosa,tediosa i sufocant vespra/vesprada-nit de 3 de setembre de l´any del Senyor de 2009
The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics