Seleccionar página

CAP DE SETMANA TEATRAL

Aquest cap de setmana, el grup local de teatre «TERRES SECANES» ens ha oferit dues representacions de l´obra «PEPA TONA».(«La tia Pepa Tona») del prolífic dramatug valencià Josep Peris Celda.
(Josep Peris Celda (1882-1960) fou un escriptor prolific que escrigué la major part de la seua obra en llengua valenciana. És un dels grans autors de llibrets de falla. Obtingué numerosos premis i guardons). i estrenada per primera vegada el 28/10/1918 al Saló Novetats (València) .
«La tia Pepa Tona» ha sigut arxirepresentada al llarg dels temps en molts pobles de la Comunitat, al tractar-se d´un sainet popular sense més objectius que divertir i entretindre amb el joc de les paraules.
Enhorabona a aquest grup de conveïns els quals han sabut omplir «hasta la bandera» el local i que ens han dedicat part del seu temps i esforç.Esperem tornar-los a veure ben prompte.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital

Latest posts by quatretondadigital (see all)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics