Seleccionar página

Bous a Quatretonda 2010 : ué ! ué ! ué !

Bous a Quatretonda 2010 : ué ! ué ! ué !

 

Ue ! Ue ! Ue !

 que el bou  ja ve…

 canta  la xicalla

(veu premonitòria)

els jocs infantils

 van fent el camí

el bous  pel carrer

 seran  prompte aquí

i faran història  !

 ***

 Ue ! Ue ! Ue !

 les colles treballen

 en les samarretes…

 i busquen casetes

gasten les pessetes

el preu ja no importa

 Sant Pere s´acosta

que  visca la festa  !

(la crisi no afecta

quan clara és la testa )

***

 Ue ! Ue ! Ue !

 mireu els carrers

 bonics si que queden…

 amb  quanta saviesa

es veu la destresa !!

 les mans artesanes

 dels nostres majors

faran les barreres !!

(amb bigues,

troncs  i cordes

 sense presses

 ni carreres)

pepe romero-nieva

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • Facebook

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • Facebook

Latest posts by Pepe (see all)

2 Comentarios

 1. orbison

  Pep, la pregunta del millón … ¿Futbol o entrà de bous?.

 2. Benavent

  Bous, sempre bous, o el que siga. Encara que tot no és negatiu quan de futbol es tracta, per exemple, eixir a passejar quan hi ha un partit d’eixos que interessa al mon «mondial», com sembla que passa amb «la roja», que vaja nom (fa uns anys tenia unes connotacions tan negatives, el dimoni emplomat eren aquells que portaven l’etiqueta de rojos/es, i ara és l’essència de la pàtria! la quinta per lo manco), doncs exir a passejar, com deia, és un plaer per als sentits, més a les ciutats, on sembla que el temps s’ature, i et trobes els carrers i vials passejadors buits, el problema, ve després si guanyen, arsenals de póvora tenen alguns per qualque lloc -s’ho havien de fer mirar els de Protecció civil- i tot seguit el crit «soy espanyol, espanyol…» tot i que si podem, i els tenim, els calerons a Suïssa -això heu pague jo, xe!- i jo el primer. Ara que si perden, després del disgust, torna el recolliment, ho sent, però amb l’edat m’agrada més la vida tranquil.la i no desitge que perden els equips de casa, això sí, anar-me’n a dormir a la ciutat d’on és l’equip perdedor, tot i que ara també veiem aldarulls per terres perdedores.

  Bé, no sé que volia dir, sí, Bous, sempre bous, contemplar-los pel carrer. Ah, i si guanya la «roja» -amb j castellana- que busquen com fan tots els equips el sant, patró o divinitat, com fan la resta d’equips, per tal d’oferir-li el guardó, com Déu mana.

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics