Seleccionar página

Holivú, Cullera i Quatretonda !

Holivú, Cullera i Quatretonda !

Amigos:

Me ha llamado la atención parte de la nueva urbanización de la carretera que atraviesa el pueblo, es decir la popular avenida, y su consiguiente rotulación. Que os parece? Hollyvood, Cullera y Quatretonda!!!!!

J. Caballero Benavent

The following two tabs change content below.
Joan Caballero
 • Facebook
 • Facebook

Joan Caballero

Joan Caballero én un enamorat del seu poble. De sempre ha mostar simpatia per QD i és dels primers col·laboradors. Li encante bussejar en els objectes i llocs del passat.
Joan Caballero
 • Facebook
 • Facebook

Latest posts by Joan Caballero (see all)

4 Comentarios

 1. Benavent

  A mi m’agrada, més que tanta xapa i ferralla que en forma de “senyal” planten arreu i en ocasions de mesures més pròpies d’una autovia. Ara que el decorat no ajuda massa, sembla el típic dels típics pobles de les pel.lícules de vaquers, només hi ha que les façanes, o quasi que això.

  Amb tot, i per a mi, s’hauria d’omplir amb les palmeres que donen vida, aquelles, torne a dir, que mai vam deixar créixer.

 2. orbison

  Jo per les nits (per a que lluira un poc més) li possaría bengaletes al voltant de les lletres i li pegaría foc.Quedaría chulo.
  Ah, i un dia de tronada i forta plutja, possaría a Franc Sinatra “cantado alrededor del lletrero de Quatretonda bajo la lluvia”.
  No es Hollivut ni cullera pero queda prou aseat.
  salu2 Pep i alrededors.

 3. pepiii

  va exagereu mes homeee..
  que tampoc s’han lluit masa! eh?
  avore si fan alg a la redona que ma que dona risa…

  • marieta

   Xica Pepi que tampoc esta tan mal, no es la basilica de la sagrada familia pero em de reconeiser que esta mol mes be de lo que estaba.
   Al Sr rbenavent vullc dirli que si la foto la haveren agarra des de latre costat de la carretera, darrere es veuen casetes mol mes boniquetes, pero es deveres que en la foto pareix un poble despoblat

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics