Seleccionar página

» La Font Vella » ( reportatge poètic )

Encetem una sèrie de reportatges propis, és a dir, fets i  produits per QD. El primer de la saga es tracta d´un » passeig poètic» per la Font Vella, on imatges i paraules es fonen i intenten transmetre sensacions com a consequència del simple fet de passejar per aquest indret. Silenci, pensaments ,  passeig i poesia són  bons ingredients per a conrear els valors oblidats i  alhora necessaris. EL PARC DE LA FONT VELLA  fou declarat i inaugurat parc públic fa uns anys. Després d´unes quantes actuacions per part de les autoritats autonòmiques i locals, quedà bastant xulo oferint un lloc  inigualable per als ciutadans. Hi havien bancs, taules, distraccions per a la gent menuda… Avuí de tot això ja no queda quasi que res…però encara encisa la Natura i el passejar pels camins que tornen a regnar…es pot sentir cantar  l ´aigua de la font amb simfonia melodiosa juntament amb els cants d´ocells…i es pot escoltar el joc del vent amb el brancatge dels arbres.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital

Latest posts by quatretondadigital (see all)

1 comentario

  1. un veí

    M´agrá molt este vídeo per l´originalitat i per lo que es diu. Quina llástima que ui per ui es trobe tan abandona la font vella. A vore si si es consiensien i li llaven la cara, que ja era ora. Esère dels reis magos esta petició. Encara que es de alabar que han retirat ja molta runa i molt de fem, pero encara li queda. BON NADAL !

    Responder

Deixa les teues opinions...

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ELS MÉS VISITATS