Seleccionar página

LLocs amb encant : » Tejidos Miguel «

LLocs amb encant : » Tejidos Miguel «

-Bon dia,  Jose ! Estem fent una sèrie de reportatges de llocs del poble per a QD els qual considerem que tenen una «xispa» d´encant, i avuí t´ha tocat a tu… ( Jose,  encara no sabia de l´existència de la nostra revista i li  ho hem hagut d´explicar una mica…)

-Però… diu Jose : Això val diners ?

-Què va home !

-I… tota aquesta feina la fas gratis ?

– Diguem-ne que sí, Jose …ho fem per afició, ens agrada escriure i comunicar. Completament gratis. La nostra única paga és treballar i construir un punt de comunicació i encontre aprofitant el poder de les noves tecnologies i donar un servei al poble….a canvi que ens visiten, comenten alguna cosa i tirem entre tots endavant amb el projecte…. ( Sembla ser que Jose ho ha comprés a la primera ).

***

D´aquesta forma ens hem presentant avuí a la botiga  » Tejidos Miguel»  ( com quasi totes les botigues del poble ) té eixe encant que només el temps, el saber fer, una estima especial pel negoci familiar,  la paciència i la professionalitat  del propietari pot arribar a tenir l´encant que cerquem i que no ens costa trobar.

» Tejidos Miguel «  és un maremagnum on es pot trobar l´article que busques,  i els clients ho saben molt bé.  A més, Jose ,  paciència personificada, detallista fins l´infinit,  atén com ningú ho sap fer : trau un i mil d´articles per a que la client trie, se´l puga endur a casa, estudie la compra i  al final poder decidir. Sense presses. A ritme natural.

Son pare deia que » unes bragues cares fan vendre unes barates » , però clar, hui han canviat els temps i la manera de vendre. La professionalitat dels «tenders» tradicionals ha derivat en un caos dels hipermercats xinesos. Jose no te pressa, t’ensenya tot el gènero de sa casa sense fer mala cara, sense enfadar-se si a la fi decideixes no comprar i amb un somriure t’espera per a una altra volta. Nosaltres decidim. Si volem una atenció personalitzada o una desatenció  genèrica. Des de QD apostem pel nostre poble, pel nostre comerç i pels nostres «tenders».

¿ Quién da más ?

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital

Latest posts by quatretondadigital (see all)

9 Comentarios

 1. Marieta

  Esta tenda diuen que es mes cara que les del mercat o dels xinos pero els sujetaors que yo ma comprat allí duren tres o quatre añs ( o mes) llavanlos cada posa y els sujetaors dels xinos ,mol mes barats tels poses una volta y es fan grans, o la espuma sen is o es descolorixen… Clar que tot esta en triar, si eu vols bo, has de pagar un poc mes y si eu vols mes barat, a lo millor en una posa uas de tirar ( i tis mes car ).

  Responder
  • Marinela

   Tens molta rao Marieta, tejidos Miguel es una tenda que te de tot, es un poc mes car pero el dura molt mes. Yo tambe en vais comprar un par de sujetadors i en va molt be, i si compres de ves en quand el fa un regalet, que una s’alegra, i es de veres que t’acerta la talla que gastes,i el trau de tot lo que te, lo exposa d’amunt del mostraor, lo mal que te es si nia una altra dona davant de tu…..perque com atend tam be no acaba mai.

   Responder
 2. Bastida

  I segons diuen les dones que van allí a comprar, Jose té un ull esplèndit per a acertar-te la talla dels sujetadors, sols en una miradeta. Qué bo és el Jose.

  Responder
 3. Bastida

  Sr director estan molt be esta sèrie de reportatges que fan. Seguixquen així que hi ahn en el poble molts llocs que tenen el seu encant.

  Responder
  • Pepe

   Gràcies, senyor Bastida ! Com sabrà vosté, acceptem qualsevol treball…la qual cosa vol dir que igual a nosaltres se´ns escapen llocs que als lectors els agradaria quedaren reflectits en la secció » llocs amb encant». Ja ho crec que hi ha llocs…i tants ! el que passa és que moltes vegades m´agarra una mica de vergonya presentar-me i demanar permís per fer el reportatge. No se si m´explique…moltes vegades pense…» Pepe, algun dia t´enviaran on brama la tonyinya»…gràcies a Déu fins ara, totes les persones a les quals he demanat ajuda i col.laboració per publicar un reportatge s´han portat de categoria i els estic molt agraït. En primer lloc s´extranyen un poc…però després de l´explicació i de comprovar que la finalitat és divulgativa, noble i seriosa, tots acaben acceptant.
   En projecte, m´encantaria fer un reportatge a la rellotgeria de caxopí, la qual sempre m´ha fascinat, als «trasteros i llocs amagats de l´església parroquial i de l ermita». D´algunes cases particulars també m´agradaria, sense arribar a intimitats…i de les casones velles del terme, estic en tràmits, fins i tot, la propietària d´una d´elles ja ens ha donat el vist i plau…
   Enfí… a la serra i al terme del nostre poble hi ha centenars de recers amb històries meravelloses ! La il.lusió és molta, les ganes no falten…temps hi haurà d´anar convertint aquests somnis en realitat…si pot ser…almenys les aspiracions són aquestes !

   Responder
 4. amo i senyor

  I encara que tenim molts llocs amb encant, tant al poble com al terme de Quatretonda, cada vegada es més la gent jove que se´n va a viure fora del poble. És un tema que sempre em deixa un mal sabor de boca, perquè no es que estiguen vivint a València, o fora de la Comunitat, simplement estàn als pobles del costat, com Benigànim o la Pobla del Duc o a Xàtiva. I sempre pense el mateix: açò no porta bon camí per a Quatretonda. Que serà del nostre poble si la gent jove se´n va a viure als pobles dels costats?? Doncs que per molts llocs amb encant que tingam, si no hi ha gent per a perpetuar-los i gaudir d´ells, a la fi no serviràn per a res. A aquesta marxa el poble se´ns morirà d´ací un grapaet d´anys…

  Responder
 5. Josefa Esteve

  La gente joven que sale de Quatretonda, es porque tienen estudios superiores con carreras, profesores /as y todos no pueden trabajar en el pueblo y tienen que ganarse la vida en donde este el trabajo, los que son maestros/as, es mas facil tenerlo cerca del pueblo y van y vienen todos los dias aunque no todos.
  Quizás cuando se jubilen regresen otra vez al pueblo.

  Responder
 6. Josefa Esteve

  Tejidos Miguel es una tienda muy antigua, yo la conozco desde cuando estaba su abuelo, si no me equivoco van por la tercera generación, cosa rara hoy en día

  Responder
 7. penya l'ortissa

  este jose és de categoria. acerta la talleta i més coses. llastima no trobe la tapadoreta que té tot perolet. també t’informa del que diuen pel poble, als que no hi vivim. li hem demanat un provador de roba. perquè deixa provar a la gent vip.

  Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics