A petició d´alguns comentaristes i visitants obrim aquesta entrada per a que durant el període electoral, qualsevol visitant puga fer la pregunta que considere oportú  als partits polítics del poble. Els partits podran – si ho estimen oportú- contestar o no les qüestions plantejades. Les preguntes fora del sentit comú i de les mínimes normes no es publicaran. A questa és una experiència nova, voluntària i de bona fe a disposició de tots. L´enllaç estará a la part de la dreta.

“Senyor director de QD, se m’acaba d’ocórrer una idea que, potser semble una tonteria, però crec que seria una bona manera d’obtenir una gran participació del poble a aquesta pàgina i seria original. El format de televisió espanyola “Tengo una pregunta para usted” ha tingut sempre que s’ha fet molt d’èxit i, donada la preocupació del poble per “saber”, s’hi podria adaptar a aquesta pàgina. Podria, per exemple, dedicar-se durant el temps de campanya electoral un apartat perquè els polítics d’aquest poble (sempre amb noms i cognoms i verificats per vosté) pogueren respondre preguntes que el poble anara formulant-los. Per suposat, s’hauria de parlar amb els tres partits per veure si hi estan d’acord i anunciar-ho pel band, perquè la gent n’estiga informada. D’aquesta manera, tots tres partits tindrien l’oportunitat d’expressar-se de cara al poble i, al mateix temps, el poble podria preguntar obertament sense haver de sortir de casa. Què li sembla? “

NORMES

En aquesta entrada només s´acceptaran  preguntes i respostes Comentaris, arguments i altres, en altres seccions. Només podran contestar polítics identificats. Preguntar pot thotom. Les respostes fetes tant en el ” Comunicat de l´Agrupació Socialista de Quatretonda” com en el ” Comunicat del PP ” també comptabilitzen a les estadístiques. No estaria de més que tots ens identificarem. De tota manera, només  acceptem l´anonimat del preguntador sempre que no traspasse la línia roja del sentit comú i el trellat. És obvi que ningú està obligat a res. Faltaria més !

ESTADÍSTIQUES (s.e.o.o)

  PREGUNTES RESPOSTES  
BLOC  21  14  
PP  37  36  
PSOE  31 17  

 Actualitzat al dia 14-05-2011 a les 16 : 2o h. Les preguntes fetes als tres partits alhora, se sumen individualment a cadascún.

 

The following two tabs change content below.
Pepe

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.