Seleccionar página

BIBLIOTECA VIRTUAL ESTANISLAU ALBEROLA

BIBLIOTECA VIRTUAL ESTANISLAU ALBEROLA

QD,  fidel als seus principis i sempre amb voluntat de servir al poble i fomentar entre d´altres  la nostra cultura, està fent un gran esforç d´investigació… i com a resultat de la qual posa a disposició dels seus lectors, visitants i interessats ( el moviment es demostra caminant ), i té l´honor d´inaugurar avuí la PRIMERA BIBLIOTECA VIRTUAL “ESTANISLAU ALBEROLA”,  dedicada exclusivament i única al nostre il·lustre escriptor .

Avuí, en l´any en què es celebra el 150é aniversari del seu naixement, QD enceta el seu nou projecte oferint-vos  UN TRESOR.  Tot gràcies al poder immens de la Xarxa i al treball d´investigació de QD i els seus  col·laboradors. Estem parlant de ” La Biblioteca Abierta (Open Library) es un proyecto de la organización sin ánimo de lucro Internet Archive, y está patrocinada parcialmente por una beca de la California State Library. Disponemos de un pequeño equipo de programadores fantásticos que han logrado ya un gran avance, ¡pero no podemos hacer esto solos! Es un proyecto abierto: el software es libre, los datos son públicos, la documentación es pública y abierta, y el sitio es público.” ( http://openlibrary.org/about )

                           Com podeu observar i comprovar es tracta d´una WEB la qual ofereix al bibliòfil moltes possibilitats : llegir el llibre original on line, descarregar-lo en diferents formats… en fí, un munt d´opcions totes elles molt valuoses i d´agrair.

                           Intentarem anar descobrint-vos més LINKS fins formar aquesta Biblioteca Virtual Estanislau Alberola, al servei desinteressat d´aquells que vulguen informar-se i tinguen curiositat i ganes de saber. . És debaes. Gratis.

Des d´ aquest enllaç  podeu llegir, descarregar i gaudir de quatre obres: ” La demanà de la novia “, “L´amo y señor, o, Refranera valencsiana”,  ” Vides Trencaes”, “Mosén Ramón”.

 ACCÉS DIRECTE A LA BIBLIOTECA VIRTUAL ESTANISLAO ALBEROLA

ACCÉS DIRECTE A ” MIL Y UN CANTARES i ALTRES… “

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • Facebook

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.

3 Comentarios

 1. Maria Sentandreu

  Aquesta biblioteca virtual em sembla una idea meravellosa. Crec que els joves no en sabem res d’este il.lustre personatge del nostre poble. És una bona manera de recordar o descobrir al poeta. Ànim amb la investigació i espere que, poc a poc, s’amplie la informació i el catàleg d’obres.

 2. Pepe

  Moltes gràcies, Maria. Eixa és la idea.

 3. JORGE ALBEROLA GINER

  Desconocia la existencia de esta pagina dedicada a mi tio abuelo Estanislao, agradezco el interes con el que desarrollais el trabajo, un saludo.-
  19022012

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics