Com que tots el comentaris, arguments, opinions, crítiques… estan tots en dues entrades, perquè no hi havia més, (Comunicat del PP i Comunicat del PSOE ) i per tal de no fer aquestes entrades interminables, des de l´administració de QD hem cregut convinent obrir una entrada nova cada mes per a que tot aquell que vullga escriga allí tot el que considere al voltant dels temes de la política local. Per supost que l´entrada de “Tinc una pregunta per a vosté quedarà oberta fins la vespra de les eleccions locals.

Així doncs, cada mes s´obrirà una nova entrada com aquesta  i  tancarem l´anterior a efectes de comentaris… per a no fer-les interminables. Esperem que aquesta mesura ens ajude a organitzar-nos. Gràcies a tots. De tota manera si voleu qualque ( perdó pel plagi ) aclariment, o exposar una idea millor… aquí estem.

The following two tabs change content below.
Pepe

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.