Seleccionar página

Bloc Nacionalista de Quatretonda . Presentació llista de candidats eleccions locals 2011

                               El Bloc de Quatretonda posem a dispossició de tots la llista amb els candidats amb els quals concorrerem a les pròximes eleccions municipals del nostre poble. Volem fer incís en el fet que la gent que hi som a la llista, no hi som solament per “fer bulto”. Sinò que tots formem una part important del nostre col·lectiu local, i ens fem i ens sabem responsables per assumir la tasca que el poble lliurement ens encomane. Aquesta és una llista de gent jove, formada, amb idees, i amb criteri a l’hora de formular-les, que volem (i podem) ser l’alternativa.

 

The following two tabs change content below.
Pepe
  • Facebook
  • Facebook

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by Pepe (see all)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics