Seleccionar página

» La maledicció del GUEN III » ( trailer )

» La maledicció del GUEN III » ( trailer )

Ens passen aquest trailer de la tercera saga d´aquesta maledicció, la qual si arriba a la meta promet. Esperem veure aviat la producció completa. Animem a aquests joves a que el projecte  arribe a bon port, i més prompte que tard,  saber el final d´aquesta misteriosa i surrealista història. Cal ressaltar que hem pogut constatar notables  millores en relació a la tècnica de treballs anteriors. Sort i avant !

 

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
 • Facebook
 • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
 • Facebook
 • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

7 Comentarios

 1. fabian vidal bataller

  Doncs,si que promet…jejeje….el guió es molt bo,i considerant el pressupost del curt (0€) pero moltes hores de faeneta ,crec que es quedara prou be,el trailer esta fet fa casi 2 anys,aixi que….ara som 2 anys mes savis,pel mig han hagut problemes tecnics molt greus (tant greus com que es perda l’informacio del disc dur i al recuperar-la,no poder obrir el projecte i començar l’edició de nou)

  Ha sigut un gust entrar a formar part de la saga en aquesta tercera entrega,intentant aportar algo mes del que havia a les anteriors entrgues (llastima de les limitacions tecnniques) pero com comenta Pepe,esperem acabar-la i presentar-la a tot el public.

  Responder
 2. Nieves Vidal

  Aquesta és una nova mostra del talent, les inquietuds i la iniciativa dels joves del nostre poble per constatar que estan ahi, que tenen moltes coses que aportar i que no hem de frenar. I en valencià, clar que sí! Jo, com tants més, estic esperant que eixe nou curt veja la llum i anime a tot el món a recolzar-los acudint a la seua estrena, quan arribe el dia. Aneu informant-nos!! Enhorabona!

  Responder
 3. Maria Benavent Benavent

  Efectivament, els joves del nostre poble estan demostrant que tenen molt a dir, tan sols cal que els escoltem i que els animem a seguir per aquest camí. Felicitacions als actors i l´editor d´aquest audiovisual, per la seua professionalitat.

  Responder
 4. Genís Benavent Oltra

  Avore si ens posem a currar este estiuet i acabem la trilogia, que ja n’hi han ganes! Moltes gràcies a tota la gent que ens dona el seu suport, els estem molt agraïts ja que ens anima per poder seguir endavant amb aquest projecte que ens agradaria que anara més rapid. Intentarem mantindre a la gent informada del que anem fent! Gràcies i un abraç!

  Per cert, cm han dit abans a http://www.quatretonda.com podeu trobar «La Maledicció del Guen 1 i 2» i també els curts «Una de dos» i «Cacaus, castanyes i pinyes»

  Responder
 5. orbison (Roberto Benavent Benavent)

  Dirigit a Producció: Podríeu «englobar» la trilogía a un dvd ben aseat amb portadeta i tot i fer una tirada al poble (jo sería el primer client).
  No hi ha res com premiar l’esforÇ amb alguna aportació econòmica i de pas, motivar-vos per a futurs projectes, això si, no ho feu per copyrights , sino, per copyleft («la ley sinde nos acecha»).

  M’heu deixat impresionat per algunes escenes en les cuals queda remarcada la silueta dels personatges amb el fons un poc difuminat, ja voldríen algunes series de tv impresionar amb aquestos efectes.
  salutacions i endavant.

  Responder
  • fabian vidal bataller

   Si seria interessant i crec que de fet,s’ha pensat alguna vegada….pero no per a vendre de cara al la gent….

   S’esta intentant fer tot el millor possible per a que quede molt be,pero estem limitats en molts aspectes,sobretot el temps…

   I encara queda molt per fer,pero molt…..pero es fará i passarem una molt bona estona …segur!!!

   Gracies a animar-nos!!

   Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics