Seleccionar página

DEBAT-COL·LOQUI

DEBAT-COL·LOQUI

 


   Segons fonts de màxima solvència el pròxim dimecres 18 de maig al saló d´actes del Centre Social i a les 20:30 h.  tindrà lloc un interessant debat-col.loqui entre les tres forces polítiques que configuren el panorama local, les quals es presenten a les eleccions municipals 22-M.

                         Per la innovació que suposa aquest DEBAT-COL·LOQUI, promet  ser d´allò més interessant tant en quant tracta de posar en pràctica una gran idea  de la qual venia parlant-se en aquest foro i en altres últimament. La gent ho demanava. Segons les mateixes fonts, a hores d´ara està preparant-se i perfilant-se  per a què tot isca el millor possible. També  podem avançar que el moderador serà Frederic Oriola, el qual sabrà donar la talla com ha demostrat en altres ocasions.

                         L´esmentat debat tidrà lloc a les 20:30 hores al Centre Social, i serà retransmés en DIRECTE ( si no hi ha cap percanç tècnic o força major què ho impedisca ) per QD-TV-INTERNET. A l´espera de més informació, estem atents i expectants.

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • Facebook

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • Facebook

Latest posts by Pepe (see all)

1 comentario

 1. Miquel Sentandreu

  Espere amb il·lusió que es duga a terme este debat-col·loqui.
  Sería un fet històric a Quatretonda, i a la vegada una mostra del civisme, compromís i talla política i humana dels nostres legítims representants.

  Gràcies de bestreta als nostres polítics locals.

  Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics