Seleccionar página

NORMES DEL DEBAT DE POLÍTICA LOCAL : 18 Maig 2011

NORMES DEL DEBAT DE POLÍTICA LOCAL : 18 Maig 2011

Reunits el dimarts 16 de maig de 2011 a les 20h, En José Luis Oltra com a cap de llista del Partit Popular de Quatretonda; En Rafael Benavent com a cap de llista del Bloc de Quatretonda,  En David Mahiques com a cap de llista del Partit Socialista Obrer Espanyol-Partit Socialista del País Valencià de Quatretonda, i En Frederic Oriola com a moderador, acorden:

 1. Realitzar un debat sobre política local el proper dimecres 18 de maig al saló d’actes del Centre Social de Quatretonda a les 20,30h.

 2. El debat es farà de peu i utilitzant faristols.

 3. El debat s’estructura sobre cinc apartats. En cadascun d’ells, cada candidat tindrà cinc minuts per exposar el seu programa electoral. Pel que fa als apartats i l’ordre d’intervenció serà el següent:

       1. Treball i foment de l’economia local. Ordre d’intervenció: PP- BLOC- PSOE/PSPV.

       2.Educació, joventut i participació ciutadana. Ordre d’intervenció: BLOC- PSOE/PSPV- PP.

       3.Hisenda. Ordre d’intervenció PSOE/PSPV- PP- BLOC.

       4.Serveis comunitaris (esports, cultura, sanitat, educació,…). Ordre d’intervenció: PP- BLOC- PSOE/PSPV.

       5.Urbanisme. Ordre d’intervenció: BLOC- PSOE/PSPV- PP.

 4. Una vegada s’hagen abordat els cinc apartats estipulats, s’obrirà un torn de rèpliques entre els tres aspirants a l’alcaldia amb una durada màxima de 10 minuts.

 5. Passat aquest període, cada candidat tindrà un temps màxim de dos minuts, per concloure la seua exposició. L’ordre d’intervenció de la cloenda serà: PP- PSOE/PSPV- BLOC.

 6. Tots tres candidats es comprometen a realitzar un debat net i expositiu, defugint de la crispació i de fer sang i fetge, ja que l’objectiu del mateix és donar a conèixer a tots els conveïns els respectius programes electorals, així com les seues propostes de gestió i de govern. 

 

lliurat per Frederic Oriola

moderador

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • Twitter
 • Facebook
 • Twitter

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • Twitter
 • Facebook
 • Twitter

Latest posts by Pepe (see all)

10 Comentarios

 1. jordi nadal oltra

  Ens alegrem que la proposta del bloc de fer un debat públic entre els tres caps de llista es duga a terme, i felicitem a tots els caps de llista per acceptar la invitació.
  Ara només ens queda escoltar totes les opinions dels temes més importants dels programes electorals i esperem que açò servisca per a formar-se una opinió més clara.

  salutacions a tots

  Responder
 2. David Bellver Benavent

  Interessantíssim, i el millor de tot, crec que va a ser el moderador.
  Anim Frederic.
  Assisitire

  Responder
 3. Sònia Oltra

  hola a tots! vull lançar una qüestió a vore si alguna persona sap aclarir-me-la; Pot ser és una tonteria, però Per què els caps polítics has d’estar de peu mentre es du a terme el debat? No estarien més còmodes amb cadira i taula? Jo almenys ho veja des d’on ho veja i, si ho veig i pot ser ho faré per ordinador, no em sentiré còmoda veient-ho des del sofà mentre que ells estan plantats, estaré patint!! i no gaudiré bé el debat!

  Gràcies i molt bona idea alhora que innovadora açò del debat
  sort! a uns més que a altres clar!jeje

  Responder
  • Pepe

   Hola Sònia ! Nosaltres, ( tu, jo…) no podem fer res. Ells han arribat a eixe acord i no podem fer res. Ells sí que ho podran contestar ( si ho estimen convinent ). Jo també pense que estaríem tots més relaxats. Però les seues raons tindran. El que si està molt bé- crec- és donar a conéixer els acords del debat, amb llum i taquígrafs.

   Responder
  • jordi nadal oltra

   es una de les condicions que ha posat david, diu que ell esta mes comode aixina, i els altres no s’han oposat (encara que els parega una tonteria), a mí també m’ho pareix.

   Responder
 4. David Bellver Benavent

  RECOMANACIONS:
  Deuría estar prohibits els aplaudiments, solament al inici en la presentació dels candidats i en la cloenda, sinó, sincerament crec que serà com un circ dels que estem acostumats a veure en TV pels representants autonòmics i estatals. I si ho hem de fer, que siga el millor possible. No convertim aquest acte en un circ.
  Que vos sembla?
  Fins demà

  Responder
 5. Alba Amorós Benavent

  Tot un èxit la retransmissio en directe del debat. Més de 100 persones vegentlo online. Gràcies per fer possible, hui i esperem que d’ara en avant, que les persones que no podem estar a quatretonda entre setmana, o que per diversos motius estan vivint fora, podem estar presents d’alguna forma en la vida del poble.

  Responder
 6. Sònia Oltra

  Bé, per fi el debat ha arribat a bon port! sols volia donar l’enhorabona als tres polítics que han respectat les normes i ho han fet molt correctament, però sobretot a Rafael Benavent i David Mahiques ja que personalment són els qui més conec per motius laborals i personals. Fede Oriola també es mereix el seu reconeixement ja que no és fàcil posar-se davant de tanta gent!, ho has fet molt bé!, i sobretot recolçar a eixa part tècnica dels tres que ha sigut fantàstica.

  Responder
 7. Nieves Vidal

  Crec que Sònia ho ha dit tot, i estic totalment d’acord amb ella. ENHORABONA a tots els que han fet possible aquest debat i els que han fet possible que el seguírem en directe des de casa. Tot açò marcarà un abans i un després en QD i en el poble, hem tingut ració dobla de novetats, per una part el debat i, per l’altra, la retranmissió… Molt bé, sí senyor!

  Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics