Seleccionar página

alguna cosa es mou: assemblea 15-M a LLutxent

alguna cosa es mou: assemblea 15-M a LLutxent

Assemblea a Llutxent from fabian vidal on

Que la cosa del 15-M es mou, no hi ha dubte. Malgrat tots aquells que no els interessa que açò tinga ressò i importància perquè ve a ser com una mena de colps a la conciència dels seus desgavells, aquests moviments d´indignats, com a mínim, donaran què pensar a les «mentes pensantes» i això ja és molt.
Els nostre fantàstic reporter Fabian Vidal es va desplaçar a l´assemblea de LLutxent i va obtenir un altre document històric de valor incalculable : una hora de gravació d´aquesta assemblea…perquè tots hem vist notícies, opinions, comentaris….però mai un document com aquest. I QD aquí us ho ofereix.
Una cosa és certa : la indignació ha sortit al carrer. Sobretot la indignació dels joves, els quals veuen un futur negre, estan dient prou, i s´han atrevit amb un par a desafiar les projeccions més obscures del sistema.

El 15-M, més que anti-sistema com l´han qualificat els seus detractors, per cert, comodíssims amb el status actual, ve a ser com el paper de vidre necessari per a raspar l´òxid de les articulacions artrítiques d´aquest sistema anquilosat i desesperant.

The following two tabs change content below.
Pepe

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe

Latest posts by Pepe (see all)

2 Comentarios

 1. Vicent Benavent

  Crec sincerament que fa falta més moviments d’aquests, els grans partits polítics deuen de prendre nota i no oblidar-se de la gent indignada. Per això i perque no pare, et done l’enhorabona Fabian per la teua tasca desinteresada que estas fent, ànim i no pares.

  Responder
 2. fabian vidal bataller

  Hola!!
  Ja son un quants els que m’han agraït aquest document,al mateix temps donar gracies,no per agraïr-m’ho,si no per veure’l.
  El que mes ineresa,es que la gent sapiga de que va el moviment,ja que la majoria de mitjans de comunicació OPINEN i no INFORMEN.
  Aquest es un moviment molt sa,no tots els que hi estem som parats,ni demanant vivenda,ni som okupes ni «perroflautas»(odie esta paraula i als que l’utilitzen),ni som només joves,ni comunistes,ni socialistes…..el que es cert que no som es ignorants,ni bobos.
  Crec que fa falta que la gent sapiga que es el que es demana,estic convençut (i em dol moltissim) que la gent que esta en contra o es beneficia de l’actual sistema,o nada en la mes absoluta de les ignorancies per tant tambe els es indiferent.
  Crec que ja hi ha prou d’amagar o disfressar el que es «cou»,es vergonyos la guerra partidista que s’esta fent durant uns quants anys (parle a nivell nacional i autonomic,sempre he dit que no crec amb el color politic d’un poble,tinc les meves raons).La definició de politica:»es la actividad humana que tiende a gobernar o dirigir la acción del Estado en beneficio de la sociedad….
  Cal dir res mes?? Recalque EN BENEFICI DE LA SOCIETAT….
  Agraïria que pensareu sobre el tema,que pensareu que no cal estar tintat de ningun color per defensar el que es L’AUTENTICA POLITICA.
  Gracies!!

  Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics