Seleccionar página

llocs amb encant : la senda del poeta

llocs amb encant : la senda del poeta

«La senda del poeta»  és per a xafar-la en solitari. Sense presses. Amb els sentits alerta, vigilants. A les primeres clarors del dia o als ùltims rajos del sol, quasi ja en la foscor. Millor a l´hivern que a l´estiu. El caminant i el seu jo. A escassos minuts del poble. Un luxe impagable. Encara pràcticament verge i sense signes de atemptats ambientals. Ni un paper. Ni un preservatiu. Flora i fauna autòctona. Amb conills al teu pas, pardalets cantarins que inspiren al que camina i sent la presència de la vida en estat pur. Una colònia de fotges salvatges -menudes i negres- animen i desperten la curiositat . Com  s´amaguen les condemnades !  Tot natural. Sense trampes. Com la Mare Natura ho ha parit. Criada amb llet materna i amb aigua de la pluja.


The following two tabs change content below.
quatretondadigital
 • Facebook
 • Twitter
 • Facebook
 • Twitter

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
 • Facebook
 • Twitter
 • Facebook
 • Twitter

Latest posts by quatretondadigital (see all)

2 Comentarios

 1. Maria Benavent Benavent

  Unes fotografies magnífiques, Pepe, d´una extrema bellesa. Es curiós, tenim el paradís a prop nostre i, de vegades, l´ignorem. Caldria dirigir la mirada cap a la direcció adequada, si volem que la Mare Natura continue oferint-nos el seu miracle quotidià. Felicitacions.

  Responder
 2. Josefa

  Unas fotografías magnificas parece que no es de aquí Pepe.

  Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics