Seleccionar página

empar oltra entrevista a maria sentandreu en MK localia

empar oltra entrevista a maria sentandreu en MK localia

eclipse de luna mosaico

Demà dimarts, 2 d´ agost de 2011 a les 21:30 hores  a la MK Localia es podrà veure  l´ entrevista que Empar Oltra li ha fet a Maria Sentandreu sobre el seu poemari, ‘Eclipse de luna’. El dimecres 3 d´agost  a les 9:30 hores del matí es podrà tornar a vore. Aquesta entrevista forma part del programa Manto de estrellas que presenta Empar Oltra a la televisió comarcal.

The following two tabs change content below.
Maria Sentandreu

Maria Sentandreu

Maria Sentandreu és llicenciada en periodisme. Poeta. Amb un gran cor i una gran sensibilitat.Versos intimistas. Poemes d'experiencies vitals. Maria pregunta a l'univers i espera respostes senzilles alhora que trascendents.
Maria Sentandreu

Latest posts by Maria Sentandreu (see all)

2 Comentarios

 1. Pepe

  Hem vist amb molt de grat aquesta entrevista. El millor de tot : quan has recitat eixos poemes, part de la teva ànima…i és que, quan una persona s´atreveix a mostrar el seu interior, i a més, de la forma com ho has fet tu, no pot quedar mai indiferent aquell qui ho escolta. Quina llàstima que a la repetició del dia següent, la visió i l´audició haja sigut tan penosa. Són coses de la tècnica i els seus donets. Felicitats per enèsima vegada. I no et canses mai ! Si et serveix d´alguna cosa et dirè que porte ja més d´un quart de segle promocionant un del meus poemaris : «Guirigall». Salutacions, Maria.

  Responder
 2. Maria Sentandreu

  Saber que a l’altra banda de la pantalla-la de l’ordinador o la de la tele- hi ha persones com tu que escolten amb atenció allò que jo puc dir, és un motiu d’alegria. Perquè la literatura és per a mi un estil de vida més que una afició, doncs escriure m’ajuda a viure. No et preocupes, no em canse d’anar allà on em criden amb el llibre baix del braç. Però no em puc queixar, des de que vaig presentar Eclipse de luna a Quatretonda tot ha anat cresquent gràcies a la col.laboració d’amics i persones anònimes. Molta gent ha sabut mirar endins les pàgines per a llegir uns poemes que parlen de mi però a la vegada parlen de l’adolescència de qualsevol persona. Almenys ara podem creure que de vegades els somnis esdevenen realitat… Gràcies per acompanyar-me en esta aventura literària.

  Responder

Deixa les teues opinions...

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ELS MÉS VISITATS