Select Page

empar oltra entrevista a maria sentandreu en MK localia

empar oltra entrevista a maria sentandreu en MK localia

eclipse de luna mosaico

Demà dimarts, 2 d´ agost de 2011 a les 21:30 hores  a la MK Localia es podrà veure  l´ entrevista que Empar Oltra li ha fet a Maria Sentandreu sobre el seu poemari, ‘Eclipse de luna’. El dimecres 3 d´agost  a les 9:30 hores del matí es podrà tornar a vore. Aquesta entrevista forma part del programa Manto de estrellas que presenta Empar Oltra a la televisió comarcal.

The following two tabs change content below.
Maria Sentandreu

Maria Sentandreu

Maria Sentandreu és llicenciada en periodisme. Poeta. Amb un gran cor i una gran sensibilitat.Versos intimistas. Poemes d'experiencies vitals. Maria pregunta a l'univers i espera respostes senzilles alhora que trascendents.
Maria Sentandreu

Latest posts by Maria Sentandreu (see all)

2 Comments

 1. Pepe

  Hem vist amb molt de grat aquesta entrevista. El millor de tot : quan has recitat eixos poemes, part de la teva ànima…i és que, quan una persona s´atreveix a mostrar el seu interior, i a més, de la forma com ho has fet tu, no pot quedar mai indiferent aquell qui ho escolta. Quina llàstima que a la repetició del dia següent, la visió i l´audició haja sigut tan penosa. Són coses de la tècnica i els seus donets. Felicitats per enèsima vegada. I no et canses mai ! Si et serveix d´alguna cosa et dirè que porte ja més d´un quart de segle promocionant un del meus poemaris : «Guirigall». Salutacions, Maria.

  Responder
 2. Maria Sentandreu

  Saber que a l’altra banda de la pantalla-la de l’ordinador o la de la tele- hi ha persones com tu que escolten amb atenció allò que jo puc dir, és un motiu d’alegria. Perquè la literatura és per a mi un estil de vida més que una afició, doncs escriure m’ajuda a viure. No et preocupes, no em canse d’anar allà on em criden amb el llibre baix del braç. Però no em puc queixar, des de que vaig presentar Eclipse de luna a Quatretonda tot ha anat cresquent gràcies a la col.laboració d’amics i persones anònimes. Molta gent ha sabut mirar endins les pàgines per a llegir uns poemes que parlen de mi però a la vegada parlen de l’adolescència de qualsevol persona. Almenys ara podem creure que de vegades els somnis esdevenen realitat… Gràcies per acompanyar-me en esta aventura literària.

  Responder

Deixa les teues opinions...

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

CERCA I TRIA

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ELS MÉS VISITATS