Seleccionar página

y en agosto…» se armó el belén «…

y en agosto…» se armó el belén «…

                                          Increíble però cert… a Quatretonda  s´ha celebrat el Betlem en ple mes d´agost per a commemorar les noces d´argent dels nostres conveïns Belin i Fedro. L´animació ha sigut total gràcies entre altres raons a la magnífica actuació d´alguns membres de la banda LA LIRA i la coreografia orquestrada per la  colla d´amics i simpatitzants. No han faltat a la cita ni els Reis Mags, pastoretes, la burreta i el superfamós bou RATÓN que han contractat per a l´ocasió.

                                        Amb traca i passeig pels principals carrrers del poble, l´animació ha sigut màxima i la gent  s´ha traslladat per art de màgia a temps nadalencs per un instant.  Bravo per les modistes i decoradores de la tramoia. Des de QD els desitgem salut i anys per a celebrar les d´or.

 

The following two tabs change content below.
Pepe
  • Facebook
  • Facebook

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.

1 comentario

  1. Rosa Mahiques

    Enhorabona!!! Esperem tornar a fer la crònica d’ací 25 anys més. La llàstima va ser que el sopar que vos tenien preparat a Llutxent es va llançar a perdre; però no s’apureu que allí vos ho perdonen tot.

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics