Seleccionar página

un escut novell i una tanca que canta

un escut novell i una tanca que canta

 Acabe de fer una balejà pel “fasebu” que diu Rosa, aquest de l’ajuntament, que ja n’havia sentit parlar tot i que no m’hi faig massa amb el d’açò de les noves xarxes socials, no vull dir que no siga manyós amb les noves tecnologies, però com d’ací quatre dies, o dos, d’altres de noves les hauran substituïdes, em fa un poc de mandra posar-me.

Però al cas, m’he mirat d’allí l’escut, l’escut del poble, i puc dir que m’ha agradat, no sé a vosaltres, pel que significa de renovació, amb un caràcter més informal, desenfadat i modern, jugant amb aquest doble traç com d’imatge desenfocada i a la vegada juvenil… ja he dit que m’agradava, així que tot i que no sé qui n’és l’autor el felicite.

Igualment m’hi he fixat amb la foto que il.lustra la notícia del nou pas de vianants de davant mateix de les velles escoles, i si no la veig me la imagine, la tanca metàl.lica que posaren perquè barrara la porta del carrer a fi d’evitar perbocar els escolars, de cop i volta, al mig de la via i fer-ne més segura la seua eixida. I quin problema té? Doncs, nogensmenys que amb la renovació de les portes, parets i tanques metàl.liques, aquelles que li donaven un aspecte d’espai coniller, dic que amb aquesta renovació, la vella tanca no li pega al conjunt ni amb cola de fuster. Aleshores demanaria a les autoritats de llevar-la si s’escau, ja que ha canviat la funció i tipologia dels usuaris del centre o de canviar-la, si continua sent un element imprescindible de seguretat, de manera que s’avinga millor amb tot el conjunt. Si per tot allò dels gallets queda allí tal qual, potser que amb una mà de pintura negra no cantaria tant.

benavent

The following two tabs change content below.
Benavent
 • Facebook
 • Facebook

Benavent

El professor Rafael Benavent és un erudit i col·laborador de QD des dels inicis de la revista.Cronista Oficial de Quatretonda, amb el seu estil tan genuí,ple d'enginy i objectius didàctics ens delita a tots aquells que el llegim. Escriptor,assagista i un fum de coses més...ens enriqueix i il·lustra. L' estima al seu poble és manifesta a cada lletra que escriu.
Benavent
 • Facebook
 • Facebook

Latest posts by Benavent (see all)

2 Comentarios

 1. Angel Calori

  L’escut és un disseny d’Empar Oltra… que l’ha facilitat desinteressadament a l’Ajuntament…

  • Benavent

   Gràcies, aleshores felicitar-la.

   benavent

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics