Seleccionar página

nou vídeo-reportatge comentat: ” Entrà XXV Aniversari de la Lira de Quatretonda…”

***

+FOTOS INTERESSANTS FACILITADES PER  JOSEP LLUIS GIRONÉS I MAHIQUES

 

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • Facebook

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • Facebook

Latest posts by Pepe (see all)

9 Comentarios

 1. Josefa Esteve

  En primer lugar felicitar a los organizadores de hacernos llegar una fiesta tan completa de los 25 años del grupo de música la Lira en Quatretonda. Si no me he equivoco me han dicho que jamas se había celebrado una fiesta con tantas filadas de moros y cristianos, gracias por poder disfrutar de ella. y muchos años para que puedan organizar otra.

  Responder
 2. Josefa Esteve

  Pepe y Rosa muchas felicidades por el reportaje, aunque lo vivimos en directo , siempre es bonito tenerlo en la revista para recordar la fiesta vivida.

  Responder
  • Rosa Mahiques

   Josefa, tota aquesta feina que hem fet, l’hem feta molt gustosament per a la gent de Quatretonda i forasters que vulguen assomar-se a aquesta finestreta al món que és QD, però sobretot l’hem feta pensant en eixa gent de Quatretonda que no viu ací i que n’estem segurs de que s’alegraran de poder veure-ho. Quatretonda és molt internacional, i tenim gent per tot arreu del món , que ens visita: Mèxic, Australia, EEUU, Dinamarca, França… Una salutació per a tots ells.

   Responder
 3. Roberto Benavent Benavent

  +10 en preparació, organització…..

  Ah, per cert, VOLEM TV 3 !!!!
  salu2

  Responder
 4. Rodolfo

  Que agrait quede a vosatros de QD per este treball tan ben fet, més aïna semblaba que estava somianto vore eixe ramellet de quartondins i quartondines tots tan importants i tan ben ataviats ataquinanse de art; i el remat final de eixes fadri-ines guapes en el seu ball tan sincrònic i bonico. Qué temps tan distins de cuant yo vivia en Quatretonda, fá molts anys!. Però estic segur que el cor tan gran i la noblesa de l’ quartondins es la mateixa, perquè els gènes no camvien i no donen gat per llebre. Felicitasións.Rodolfo Canet Marín

  Responder
 5. Rodolfo

  Pido perdón a la Lira de Quatretonda, porque en mi anterior comentario quería felicitarles por el XXV Aniversario de su fundación, y desearles muchos éxitos, y con la hermosura del espectáculo se me ha ido el santo al cielo, y he terminado olvidándome de enviarles una “cabassada” de felicidades y espero que sabrán perdonarme. Salutacions, Rodolfo Canet

  Responder
 6. David Mahiques

  Molt bé per l’entrà que va organitzar la Lira. Ja li vaig al seu president que això al nostre poble encara no s’havia fet mai en Quatretonda. I tots els estem agraïts.

  Responder
 7. Rosa Mahiques

  Moltes gràcies a Lluís Gironés que ens ha fet arribar una altra galeria de fotos molt boniques sobre l’entrada de moros que ens va organitzar la societat musical “La Lira” i esperem que no siga l’última vegada que ens fa arribar fotos o algun que altre comentari o article. Benvingut a esta xicoteta familia.

  Responder
  • Josep LLuis Gironés i Mahiques

   La veritat és que fa prou temps que entre en la web de QD, i encara no m’havia animat a participar.

   M’encanta la música (encara que no sóc músic, de xicotet no em vaig animar a estudiar, i ara me n’adone del que m’he perdut, però en fi… em conforme i gausdisc escoltant-la), i també sóc aficionat a la fotografia.

   He de dir que va ser una festa magnífica. En aquest poble que no tenim la tradició dels moros i cristians, crec que tot el poble va poder gaudir d’una festa espectacular.

   Sols em queda dir que vaig fer un bon grapat de fotos, i vaig pensar que el millor que podia fer és compartir-les amb tots vosaltres.

   Felicitats a LA LIRA pel seu XXV aniversari, i sobretot, felicitar a QD per la magnífica feina que es fa des d’ací per a fer-nos partíceps de tants actes culturals i artístics del nostre poble.

   J. Lluís Gironés

   Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics