Seleccionar página

un poema i una rosa

un poema i una rosa

 “UNA ROSA I UN POEMA. Visita-homenatge dels veïns i aficionats a la poesia al nostre poeta Alberola per al dia 1 de novembre i al cementeri de Quatretonda on reposa tan il.lustre personatge.

Aprofitant la diada de Tots Sants i que enguany commemorem el 150 aniversari del seu naixement, farem la tradicional visita per tal d’oferir-li una rosa i un poema… i qui vullga una oració.”

De fonts municipals ben informades m’assabente d’aquesta suggerència, una interessant proposta –que us diré jo- que arriba en un moment i en una data que semblen significatius, l’1 de novembre i l’aniversari que s’hi commemora, una bona, i tal vegada diferent manera d’acostar-se al poeta, físicament i literària, també espiritualment.

Per això vull avançar-me des d’ací, des de les pàgines de QD, a la colla de bonhomiosos poetes quartondins i dedicar-li avui el meu poema que, sent com sóc un negat rapsoda, he de tirar mà de la poesia visual per tal d’oferir-li unes “sabates noves” perquè després tots aquests anys passats ja ve sent hora que els seus veïns li tornem aquell parell de noves sabates que a través de Goriet va deixar en el cor de tots els quartondins, perquè a les postres el poeta se’n va anar d’aquest món amb poc més que les espardenyes bescanviades al seu benvolgut amic. I açò, estic segur, no m’ho ha de tindre en compte el poeta.

benavent

 

 

The following two tabs change content below.
Benavent
  • Facebook
  • Facebook

Benavent

El professor Rafael Benavent és un erudit i col·laborador de QD des dels inicis de la revista.Cronista Oficial de Quatretonda, amb el seu estil tan genuí,ple d'enginy i objectius didàctics ens delita a tots aquells que el llegim. Escriptor,assagista i un fum de coses més...ens enriqueix i il·lustra. L' estima al seu poble és manifesta a cada lletra que escriu.
Benavent
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by Benavent (see all)

1 comentario

  1. Amparo Blas Núñez

    Després del recital de poesia ofertat el passat 28 de maig, una vegada més, algunes de les alumnes del curs d’Alfabetització de l’Escola d’Adults de Quatretonda, tornaran a participar en els actes de la celebració del 150 aniversari del nostre poeta Estanislau Alberola i Serra.
    D’aquesta manera, el dia Tots Sants, podrem tornar a escoltar la poesia “Al meu poble” de la mà d’aquestes alumnes i d’alguns veïns del nostre poble.

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics