Seleccionar página

el llegat cultural de doña adela benavent ( III ) : «el bateig de crist»

«El Bateig de Crist» de Doña Adela Benavent i Benavent, es troba al baptisteri del temple parroquial del nostre poble. Es tracta d´un llenç de 1, 5  x 3 mts. aproximadament i  representa com diu el titol, el bateig de Crist. La pintura està signada a Ponferrada el 10 de juliol de l´any 1.963. A. BENAVENT DE ROJAS.

Com molt bé ho indica Doña Adela un poc més amunt de la seua firma amb una «C.» de còpia, es tracta d´una còpia de «El Bateig de Crist», del pintor italià EL TINTORETTO. Encara que es pot apreciar clarament l´estil propi que li ha impregnat la nostra pintora.Aquí els teniu els dos: el de l’esquerra, de TINTORETTO; el de la dreta, l’esmentada còpia de Doña Adela Benavent.

 

1,521 total views, 3 views today

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital

Latest posts by quatretondadigital (see all)

1 comentario

  1. Rosa Mahiques

    Serà perque sempre he vist el quadre de Dª Adela però m’agrada més que l’original, el veig més modern, més «cubista», menys carregat… Sé que Tintoretto és un gran pintor del renaixement italià, però m’agrada més el nostre, i «para gustos…colores!

    Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics