Seleccionar página

v pujada al buscarró i calçotada al pla de corrals

v pujada al buscarró i calçotada al pla de corrals
The following two tabs change content below.
Pepe

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe

Latest posts by Pepe (see all)

5 Comentarios

 1. amics del buscarro

  Us informem que les inscripcions per a la calçotada del proper 24 de març, amb la V pujada al Buscarró, va a bon ritme, Actualment Resten 90 places. Data llímit, el 16 de març.

  Per a tots els que sigen de Quatretonda o voltants, informar-vos, que avui dijous i demà divendres, estarem en la seu social dels Amics del Buscarró, (en la 1ª planta del Centre Social de Quatretonda), en horari de 20:00 a 21:00, per a qui vullga inscriure’s. El preu és de 12 € , 10€ per a socis, i els menors de 12 a 16 anys: 5€.

  Responder
 2. amics del buscarro

  Hola a tots/es,

  El Grup Muntanya Valldigna continua amb les rutes senderistes per la Valldigna. Aquest dissabte farem la Volta al Toro, activitat que es va tindre que suspendre per la pluja el gener passat. Tal com vos vam explicar es tracta d’una ruta diferent a altres anys, ja que este estiu s’han recuperat dos antics senders que havien desaparegut ja fa uns 40 anys i que guarden molta història dels nostres avantpassats.

  Aquesta activitat la fem coincidir amb les Festes de la Valldigna. Per tant, qui després vulga gaudir d’una jornada festiva es pot quedar a Simat a passar el dia. La programació dels actes festius del Dia de la Valldigna la teniu en l’arxiu adjunt.

  La ruta: Simat – Toro – Barranc de les Cases – Simat.

  L’eixida serà des de la plaça de l’ajuntament de Simat a les 8h.

  Per més informació d’altres activitats entreu a: http://grupmv.blogspot.com/

  Per a realitzar aquesta activitat amb el GMV cal tenir la targeta federativa o, previ avis, concertar una assegurança d’accidents que tramitaria l’organització (2 a 3 eur). També, podeu tramitar la vostra targeta federativa mitjançant el GMV.

  Salutacions, Xavi (685 633 185)
  GRUP MUNTANYA VALLDIGNA
  http://grupmv.blogspot.com/

  Responder
 3. Amics del Buscarró

  En estos moments, ens queden 30 places, tots els que el cap de setmana s’heu possat en contacte amb nosaltres per dir que avui farieu l’ingrés, no patiu, que ja us tenim la plaça reservada, però feu l’ingrés.

  Una abraçada ben forta per a tots, ens veiem el 24, i sinó passa, les perspectives de l’oratge semblen bones per al dia 24.

  Responder
 4. David Bellver Benavent

  Vos informem que les places per a participar en la calçotada estan esgotades.

  Responder
 5. Amics del Buscarro

  Este dissabte farem la V Pujada al Buscarró, l’eixida des de Quatretonda, serà a les 08:00 des del Poliesportiu de Quatretonda, en cotxes fins a Plà de Corrals. Al voltant de les 08:30-08:45, començarem la caminada de 4’5km (3 km de pista i 1,5 de sender) fins al cim del Buixcarró.
  Com serem molta gent, i dalt del cim no hi ha molt de lloc, pujarem primer al cim i després baixarem als Bancals de Panxa on esmorzarem, la tornada serà pel mateix lloc, un total de 9km.
  Per als més agils, i que més prompte finlaitzen l’esmorzar, hi haurà l’alternativa de tornar per un altre lloc, quasi tot per senda, seràn 3,5 km més, aproximadament, i passarem per les foietes, l’avenc del manko, la cava la falaguera, fins al Plà de Corrals. 13’5 km

  En arribar al Plà de Corrals, podrem gaudir de la calçotada tots aquells que s’hajau inscrit en esta, cap a les 14:00 dinarem .

  Cal dur calçat adequat, esmorzar, per beure i protector solar o xubasquero, en funció de l’oratge.
  Es prega puntalitat.

  Salut i muntanya.

  Responder

Deixa les teues opinions...

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ELS MÉS VISITATS