Seleccionar página

el llegat històric de doña adela benavent : «la cruz de san hermenegildo»

el llegat històric de doña adela benavent : «la cruz de san hermenegildo»

                         Dintre del treball d´investigació que QD està duent a terme al voltant de la figura de Doña Adela Benavent, avuí us presentem un document històric molt significatiu : el document que acredita la concessió de «La Cruz de San Hermenegildo» al seu primer marit, D. Alberto de Roja Jiménez, capità de l´exèrcit i enginyer… el qual està signat «de puño y letra» per Franco, la qual cosa ens pot apropar al pes social que en l’època que li va tocar viure, va tenir Doña Adela Benavent. Com sempre, moltes gràcies a la seua neboda, Beatriz Benavent, la qual ens ha obert els arxius familiars de bat a bat, facilitant sempre i en tot moment el nostre projecte, ja que sense la seua col·laboració seria molt difícil la nostra tasca.

+ INFORMACIÓ SOBRE «LA CRUZ DE SAN HERMENEGILDO»

-EL LLEGAT CULTURAL DE DOÑA ADELA BENAVENT ( I )

EL LLEGAT CULTURAL DE DOÑA ADELA BENAVENT ( II )

-EL LLEGAT CULTURAL DE DOÑA ADELA BENAVENT ( III )

-EL LLEGAT CULTURAL DE DOÑA ADELA BENAVENT ( IV )

-EL LLEGAT HISTÒRIC DE DOÑA ADELA BENAVENT (V)

181 total views, 3 views today

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital

Latest posts by quatretondadigital (see all)

1 comentario

  1. Maria Benavent Benavent

    Gràcies, Pep, per publicar aquest tresor cultural i literari. Estic compartint-lo al facebook per a que el llegat d´aquesta artista de Quatretonda arribe lluny i puga ser gaudit i valorat per molta més gent.

    Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics