Seleccionar página

revista «bous solts» quatretonda 2012

revista «bous solts» quatretonda 2012

Oferim en primícia com cada any la revista «Bous Solts 2012». Pots fer de tot : ampliar-la,    fullejar-la,guardar-la…i també LLEGIR-LA.
Que la brutal crisi ens ataca a tots…fins i tot a aquesta publicació : només en color la portada, amb publicitat (alguna molt novedosa i moderna). Les col·laboracions totes interessants i de profit per als lectors. D’interés general i de lectura humanística i estiuenca. Al voltant del bou, de la festa i d’aquest entorn tan mediàtic i alhora senyer.
Altre símptoma inequívoc de la brutal crisi és que cada exemplar es cobrarà a 1€. Crec que no s’havia fet fins ara. Tampoc està mal tenint en compte la situació econòmica excepcional que travessem.
Els escrits, m’han agradat tots. Cadascú amb la seua temàtica, la seua òptica, la seua perspectiva. En gran part, són records que reviscolen vivències i nostàlgies nobles.Arrels del poble i de les seues gents. Dues pàgines de normativa ens recorden la llei de l’espectacle. Una altra cosa serà el compliment i la responsabilitat de cadascú. No hi ha res com la llei natural. Destacar el treball de Rodolfo pel que té de testimoni . L’ estil, molt curat.
Enfí, us anime a comprar-la. A conservar-la. És una publicació a la qual el temps va augmentant el seu valor. Com el bon vi.
BONES FESTES !
The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital

Latest posts by quatretondadigital (see all)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics