Seleccionar página

fotos bous sant pere 2012

fotos bous sant pere 2012

Com podeu observar són ja molt poques les «barreres autèntiques»  que els nostres ulls poden contemplar. Per tot això. És impagable el treball i la responsabilitat social que tenen les poquíssimes persones que encara ens alegren la vista amb les barreres de tota la vida. QD els dona les gràcies i els anima a que aguanten i resistisquen ja que gràcies a ells encara viu i perviu part de  la quintaessència i el paisatge  local i genuí del nostre poble en aquestes festes. Per tot el qual, una medalla ben gran per aquests herois que calladament i amb l’ exemple fan que la vertadera tradició encara tinga un alé de vida.

The following two tabs change content below.
Pepe
  • Facebook
  • Facebook

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by Pepe (see all)

3 Comentarios

  1. SALVA

    Gràcies Pepe!

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics