Seleccionar página

mocio del psoe contra el canvi de recollida de fem

mocio del psoe contra el canvi de recollida de fem

Des del grup municipal socialista vos passen esta nota de premsa per si considereu encertat possar-ho a la vostra publicació digital.

El Grup Municipal Socialista de Quatretonda d’acord amb els plantejaments del PSPV (PSOE) a nivell de la Vall d’Albaida contra la prestació del servei de recollida de residus urbans a través del Consorci  del Pla Zonal de Residus de l’Àrea 2 que preveu la Generalitat Valenciana ha presentat una proposta d’acord al plenari municipal de Quatretonda en data de 26 de juny on es manifesta en contra.

El PSPV (PSOE) argumenta que este servei resultaria més car que en l’actualitat si es presta  a traves del Consorci. Calcula que suposaria un increment al voltant de 30 € per unitat familiar. Per altra banda la Vall d’Albaida es pionera en este servei, està prestant-lo a un cost molt acceptable i es pot millorar amb l’elaboració d’un pla de minimització de Residus Urbans. La entrada en el Consorci tiraria per terra tota la feina feta fins ara i incrementaria el cost del servei.

El PSPV (PSOE) proposa que l’ajuntament de Quatretonda envie un escrit al Servei de Recaptació de la Diputació on desautoritze a la Diputació Provincial a cedir el Fitxer de Contribuents de Quatretonda al Consorci per emetre un nou rebut de taxa de recollida de residus urbans.

moció del psoe de Quatretonda contra el canvi de resollida de fem

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • Facebook

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.

2 Comentarios

 1. Pepe

  Si aquest canvi-entre d’altres coses- suposa l’esmentat increment de les taxes del fem, només queda suplicar als que ara manen que s’ho pensen. Que pensen que els ciutadans estem al límit. I si és cosa que depén de les seues decisions, l’absoluta majoria dels veïns estem fins més enllà de tanta pujada, tanta retallada, tantes tisores i tanta contradicció.

 2. David Mahiques Alberola

  Aixina és. Anem a pagar més pel mateix servei si entrem en el xiringito “Consorci” de la Basura de la Generalitat Valenciana.
  El mateix servei la mancomunitat el presta més barat. Això no dona massa bona imatge de la Conselleria i de la Generalitat.

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics