Seleccionar página

fotos bous santpere 2012 de lluís gironés

fotos bous santpere 2012 de lluís gironés


a

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • Facebook

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • Facebook

Latest posts by Pepe (see all)

9 Comentarios

 1. Rosa Mahiques

  Moltes gràcies Lluís, per compartir amb tots els lectors de QD estes fotos tan boniques. Estas fet un artista de la càmera. El que passa és que jo no m’he trobat en cap foto. Per què serà???? ( Secret: tinc molta por als bous i a les vaques)

 2. Josep Lluís Gironés i Mahiques

  Hola Rosa. la veritat és que no sé si estàs en alguna foto o no, ja que no sé qui ets (segurament et coneixeré de vista, en els pobles tots ens conegue de vista, però de nom… és més fàcil conéixer’ns per l’apodo). Segurament tú si que em coneixeràs. En tinc més, només he fet una sel·lecció, per a que no siga massa pesat.

 3. Rosa Mahiques

  Pues crec que sí que em coneixes. Sóc la dona de Pepe,» el director» de la revista. Filla de Fernando «calorí» . Al dir que no m’he trobat a les fotos, ho he fet amb ironia, ja que segurament és impossible trobar-me en una foto amb bous pel carrer perque no m’agraden i els tinc molt de respecte i molta por.

 4. Pepe

  Molt bones fotografies. M’agrada molt el muntatge de la portada, Les altres no tenen desperdici.Aquelles que el bou traspassa la barrera o alça les plataformes i topa les gegants rodes són impressionants. La gent. la festa.Els cavalls. Testimonis de present i de futur. Esperem poder comptar amb tu en més projectes per a que la nostra gent disfrute i conega el teu treball.

 5. Josep Lluís Gironés i Mahiques

  Rosa, clar que et conec! Però si anàvem a l’escola junts! Però fa tants anys… És això el que et comentava, vivim al mateix poble i ens coneixem tots, però amb la qüestió de noms i cognoms, ja no conec a ningú. Per això et deia que a mi si que em coneixeries, ja que de «Gironés» en sóm ben poquets. Però si parlem de «Benavent»… Ahí si que no ens podem aclarir!!!!

  M’agradaria aprofitar l’ocasió per felicitar-vos a tu i a Pepe per aquesta web, que sempre m’ha agradat molt. La veritat és que entre moltes vegades a llegir els reportatges de Pepe i d’altres, i moltes vegades em venen ganes de participar, ja que també m’agrada escriure, però crec que no se’m dona massa bé.

  • Rosa Mahiques

   De vegades necessitem un espentonet per a participar. A mi no és que em vinga molt de cara però, quan no hi ha molta participació intente escriure alguna cosa i animar la revista.
   Moltes vegades se’ns acaben les idees i sempre ens ve bé qualsevol col·laboració, el que passa és que també entenem que el «pago» és poc i no podem demanar molt. Està participat molta gent molt bona, com Salva, Vicente Benavent, Vicente Benavent B. Maria Sentandreu,Maria Benavent, Isaac, Jordi Oltra Vicedo, Nieves, Fabian,Joanjo, Miquel Sentandreu, Frederic, David Mahiques, Rafa Benavent, Josefa i Joaquina,Joan Caballero, Rosa Romero-Nieva, David Bellver, José Luis Oltra, Miguel Miñana, Emilio Oltra, Roberto Benavent…(No m’agradaria oblidar a cap persona, i demane perdó si no he nomenat algú), però la gent te coses a fer, o altres interessos i no tenen temps per escriure alguna cosa. Si tu vols escriure, no tingues por a fer-ho mal, que de segur que t’eixirà molt més bé del que tu creus.
   Moltes gràcies altra vegada per la teua participació.

 6. Benavent

  Paga la pena de veure aquestes fotos, sí senyor, i com l’enveja és bona companyera i connatural a l’home dir-vos que avui ho teniu molt fàcil amb tot el d’allò del digital fent fotos a doll, tan diferent d’aquells altres temps, no tan llunyans, on havies de comprar el carret de 12, 24 ó 36 exposicions i després passar pel laboratori, una pasta, encara que potser tu també ho has conegut.

  Ara que, sincerament i sense ironies, felicitats.

  PS. Ara que he llegit alguna cosa tocant a l’anyada Cultural, i amb el tema de la fotografia que ens ocupa, em sembla que seria interessant una exposició anual de fotografies d’autor, començant, és clar, per aquells que porten més temps de dedicació, pense ara mateix en l’amic Pons, i quin arxiu no ha de tenir ell, tot un patrimoni, per a exposicions i publicació de llibres. I és que, sent importantíssim allò de la crida pública a la participació ciutadana, no s’ha d’oblidar que les entitats culturals i gestors culturals han d’engrescar i buscar allà on puga haver.

  benavent

  • Josep Lluís Gironés i Mahiques

   La veritat és que la fotografia digital ens aporta molts avantatges, tant econòmics com tècnics. Abans, amb fotografia analògica era una afició molt cara: comprar els rodets, el revelat… havies de fer poques fotografies perquè costaven diners… i els resultats eren poc satisfactoris, ja que et trobaves amb moltes fotos mogudes, desenfocades, mal exposades, etc.

   Però amb la fotografia digital tots aquests problemes es solucionen amb un clik, les que t’agraden i no estan massa correctes, amb l’ordinador les pots millorar en qüestió d’un moment. I a més a més, pots disparar milers de fotografies sense gastar-te ni un euro, i les que no t’agraden les tires a la paperera (virtual) i ja està.

   Hi ha qui diu que s’ha perdut l’encant de repassar les fotos com abans, però hui en dia tens l’opció de crear àlbums digitals. I a més a més, aquesta opció dona una oportunitat meravellosa per a desenvolupar la creativitat, molt més enllà de disparar i obtindre la fotografia. Hi ha milers de maneres de poder confecciona-te un àlbum, al teu gust i combinant les fotos i textos de la manera que cregues més convenient.

   D’altra banda, també veig interessant això de fer una exposició. El que passa és que per a fer-la ens hauríem de posar a la feina de revelar les fotos, fer el muntatge, etc., i clar, això també implica un problema econòmic.

   Fa alguns anys, crec que el 2009, van fer una projecció de fotos velles al carrer rei en Jaume, i també de fotos meues de sant Pere d’aquell any. L’any següent ho van tornar a fer, i també vaig participar amb fotos de paisatges i animals, i l’any passat Juanjo Climent va fer també una projecció de fotos seues de bous (jo no estava al poble i no ho vaig poder vore).

   Això també seria interessant: fer una projecció de fotos, i que tots els que vullguen puguen participar, no sols fotos de bous, podrien incloure’s temes de paisatges, festes, viatges, fotos antigues, etc. Tot es pot fer si ha ha ganes i temps per fer-ho.

   • Benavent

    Assenyats els teus comentaris, i ja veig que la teua epifania no és d’ahir mateix, ho dic per l’experiència. Certament que donar consells, proposar, aportar idees costa molt poc, i cada persona podria proposar fer mil coses diferents i interessants d’on cal agrair tots aquells -com tu ací has apuntat- que s’hi fan endavant per fer coses, moltes vegades a base de voluntarisme només i ja sabem que amb un pressupost darrere s’hi faria més i millor però, tot s’arregalrà si el pare cobra. En coclusió, que procuraré seguir vostre treball.

    benavent

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics