Seleccionar página

la fireta

la fireta

La «fireta» en plena canícula és l’equador que marca la vida i reviscola una tradició secular. Si be les connotacions canvien i es transformen al llarg dels anys, «la fireta», és capaç de traure de casa a grans i menuts despertant fantasies i convertint en realitat els desitjos infantils els quals amb poc es conformen i amb poc omplin de felicitats i il·lusions els seus esperits encara poc contaminats.

«Els majorets» ens transformem per segons en còmplices necessaris dels nostres menuts i els records ens traslladen a temps enrere i diverses circumstàncies netes de preocupacions i lleugers de problemes. El passeig nocturn es transforma així -entre sons, crits, llums, suors, olors i converses intrascendents- i després d’ alleugerar una mica les butxaques -impostos de la il·lusió-, es torna a casa per completar la col·leció de pistoles, nines, arcs, pilotetes, cotxets i demés inútils artefactes per als grans però màgics i tot un món per a la xicalla.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

Deixa les teues opinions...

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ELS MÉS VISITATS

Follow Us

Share This