Seleccionar página

proclamació dels festers 2012

proclamació dels festers 2012

***

Com si d’una vera presentació es tractés, anit per primera vegada es va fer la la PROCLAMACIÓ dels FESTERS 2012 de Quatretonda. I és, que, quasevol ocasió és bona per a cantar la bellesa, la joventut i l’ energia de la nostra gent jove. L’entorn de l’acte, un clàssic : La plaça del campanar…i al fons de l’escenari, eixes casones tan quatretondines i emblemàtiques. Els presentadors, fantàstics: excel·lent oratòria, guió mesurat i presència discreta, en la justa mida. Les festeres i els festers simpàtics i al seu lloc, al seu paper i a la seua responsabilitat. La gent va gaudir de les que seran  sense dubte unes bones festes patronals.

El mestre Emilio Oltra ens va sorprendre molt gratament amb l’estrena del seu pasdoble «FESTERS DEL 2012» interpretat per LA LIRA a la qual també va dirigir. A la fi de l’audició, un llarguíssim i sonor aplaudiment del públic  en peu en senyal de gratitut i homenatge cap a aquest quartondí creador, treballador i prolífic, amb el qual vaig tenir l’honor de compartir la cançó de la XX TROBADA D’ ESCOLES EN VALENCIÀ de l’any 2007 que es va fer aquí a Quatretonda. Les paraules d’elogi de l’alcalde José Luís Oltra cap a l’obra i persona d’ Emilio eren més que de protocol : eren de reconeixement públic.

Prèviament, la RONDALLA, ens va oferir un recull de cançons populars les quals van agradar molt als assistents ja que es veia que anaven cantant-les al si de cadascú, recordant temps i moments. Vivències i sentiments.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
 • Facebook
 • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
 • Facebook
 • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

29 Comentarios

 1. Rosa Mahiques

  A mi aquesta proclamació em va transportar per uns moments al passat.
  Em va portar a aquelles presentacions dels anys 70-80 on l’escenari era una cortina generalment de color roig ornamentada amb unes poques flors. Temps on ser fester era organitzar-les, buscar orquestres, espectacles de «varietés» , teatrets; temps on amb pocs diners, la joventut s’ho passava d’allò més bé; temps on es treballava fent la carrossa, preparant l’escenari… Si comparem aquella forma de fer festes amb la forma de fer-les ara i ho analitzem, veurem com n’hi ha una correspondència amb eixa forma de vida i la de hui en dia.

 2. ana benavent benavent

  Pareix mentira i fa cuatre dies vos portavem en el carret, acompanyavem a la porta d’escola infantil, pasavem vesprades molt agradables en natacio……………etc… sau fet fadrins i fadrines i casi no ens em donat conter …. ya teniu 18 anys i comensen les vostres festes viviules amb INTENSITAT i gaudiu de cada moment amb molta alegria (que aso nomes es una vegada en la vida) . Esteu tots i totes GUAPISIMS!!!!!!!!!!!

 3. Ana Romero-Nieva Mahiques

  Es pot dir que ahir començaren el que seran les Festes Patronals, i sembla ser que amb els nervis característics dels festers, presents durant tots els anys, la melangia dels que ja han pogut passar per l’experiència de ser-ho, i il.lusió per part dels festers vinents. Enhorabona, i encara que sona a «topicazo», gaudiu-les, que aquestes són les vostres Festes.

 4. Neus

  Enhorabona Emili per l’èxit del teu pasdoble, és una llàstima no haver estat ahí per a tocar-lo amb vosaltres. Visca la Societat Musical la Lira de Quatretonda i els festers del 2012!

 5. Emilio Oltra

  Sí, la veritat és que sí, a mi també en va pereixer una presentació en xicotet, en xicotet dic per la senzillesa del escenari i no pel que allí es va coure eixa nit. Hi ha que tindre en compte que estos xics i xiques estaves eixe mateix dia a les 18 h. encara montant l escenari, una mostra evident del que esta grup es capaç de fer. han treballat molt durant aquest any i es mereixen que a la fi ixquen unes festes dignes.
  En cuant a la meua persona, poques voltes m he sentit tan vollgut per este poble com vaig poder comprovar el passat divendres, fer una obra musical d´questes caraterístiques ningu només qui ho fa, sap el que costa de fer, el que passa es que cuan veus el reconeixement dels dedicataris i al públic en general se t´oblida tot, esperem poder sentir el pasdoble en les festes encara que no siga la meua banda qui toque aquest any, ja sería hora de deixar de costat eixa rivalitat ( que per desgracia no és musical) i que no ens porta a cap lloc, jo per la meua part pense que la música és música, i no hi ha ningun motiu per que un grup de gent és nege a interpretar una peça musical per la simple rao que siga d´un membre que no pertany a ixa associació.
  Jo la veritat es que en vaig quedar molt sorpres de la reacció del públic, sols donar gracies a la Societat Musical La Lira per la implicació que sempre te en els meus projectes.
  La verirtat és que per a mi Pepe, foou un plaer compartir eixe «fill» amb tú, crec que el resultat va ser més que positiu en tots els aspectes i pense que a Quatretonda podriem fer moltes més coses la gent que teneim estes inquietuts.
  A José Luís gracies, crec que a pesar de totes les discrepancies que poden tindre les persones, a la fi parlant sempre es pot arribar a un acord, les teues paralules la nit de divendres van ser per a mi una injecció de força per a continuar en aquest dificil camí que és la música.

  Moltes gracies a tots i disfruteu de les festes.
  Emilio Oltra.

  • Rosa Mahiques

   Enhorabona Emilio.
   Vaig disfrutar sentint el pasdoble que vas estrenar divendres passat i espere sentir-lo moltes més vegades, l’interprete «La Lira» o «La Nova».
   Has dit que et vas sentir volgut per este poble; doncs sí, Quatretonda és un poble molt agraït i sap reconèixer a les «seues» persones valuoses, que en este poble en són moltes.
   L’endemà de l’estrena, vaig sentir moltes persones al mercat parlant, i molt bé, de l’obra que vas estrenar, per tant pots estar molt satisfet.
   El que no entenc molt bé és el que dius de que «esperes» que l’altra banda interprete el pasdoble aquestes festes, no sé si t’han dit que no volen fer-ho, però jo ( que no tinc cap interés ni polític, ni monetàri ni de cap altra mena en «La Nova») sé que van a interpretar-la com han fet moltes vegades amb altres obres d’autors locals. No crec que ens hàgim de posar la bena abans de tindre una ferida. La gent és bona. Ja voras com podrem escoltar la teua obra moltes vegades.
   Bó, enhorabona altra vegada per l’obra «Festers 2012» sé que l’has feta amb tot el carinyo i amor del món per a eixa persona especial per a tu que és la teua filla i per als seus companys. Espere i vos desitge que passeu unes molt bones festes i que siguen molt especials.
   I espere continuar gaudint més vegades de la teua música.

 6. Vicent Benavent

  La veritat és que no sé si serà per a be o per a mal però tot siga per defensar LA MÚSICA i sobre tot la dels autors locals:
  En primer lloc vull donar-li la meua enhorabona al meu amic i company Emili per la seua estrena del pas-doble » festers del 2012 «, no vaig poder asistir ja què justament divendres començaven les festes al poble d’Alfarrasí i la banda la qual dirigisc aquest any és l’encarregada de fer els actes religiosos d’unes festes on sempre van junt a altres actes » moros i cristians» ja saps, tot i que vaig aplegar tard a casa quasi les 12 de la nit. Espere poder sentir-lo prompte.
  Espere què el teu desig finalment es complixca, és veritat, ja sería hora de què es deixaren de costat les rivalitats personals front a les professionals, la música a la fi és això,MÚSICA per gaudir d’ella, ara em quede sorprés i ja saps Emili quan senc què ja hi ha qui afirma que serà interpretat el teu pasdoble aquestes festes, espere de tot cor què almenys li «fiquen» una mica de voluntat per poder gaudir de la seua interpretació, supose que ens entenem. Mai abans havía sentit una peça tocar-la de tant mala gana com la que estrenaren ja fa un temps, no vaig a dir quina perquè ningú es pense que estic » dolgut,amargat o algún altre adjectiu » allà cadascú en la seua consciència jo la meua a dia de huí gràcies a dèu encara està sana. ( fins i tot es feren votacions dins la banda per veure si era aceptada la peça o no ), açò per a qui no ho sàpiga és MOLT LAMENTABLE per a l’autor.
  Saps i sé estimat amic que de segur hi haurà gent que quan llija estes paraules de seguida pensarà ( redeu i quanta enveja hi ha qui te ) però estic tranquil i de fet per això ho escric que tu no pensaras el mateix,em conéixes de sobra.
  En els temps els quals estem atravesant LA HONRADEZ BRILLA POR SU AUSENCIA, i tot i que el temps dirà torne a repetir que ja és hora de valorar de deberes a tota aquella persona de talent què hi ha en aquest poble no sols músics, sinó metges,escriptors,pintors,actors,etc…
  Et desitge què pases unes festes inolvidables per a tú i per a tota la teua família,segur que les recordaràs de per vida.
  I com venen dies d’alegria, a disfrutar què l’estiu s’acaba!!

  • Vicente Benavent B.

   Eres unic fent amics. Esta clar que les bandes de así ni son la filarmonica de Viena ni la banda Real, pero tampoc estan per así ni Mozart ni Vivaldi, ni Brahms, ni Txaikovski. Es fa lo que es pot.

   • Vicent Benavent

    Ja que serà l’ultima vegada que et conteste vaig a desfogar-me com es sol dir; ERES UNIC EN AMAGARTE DAVALL UN PSEUDÒNIM,encara no fa molts díes ja ho vaig dir, deus tindre una cara molt dura i molt poca vergonya per fer el que fas,però tranquil a mi em preocupa molt poc.
    Una vegada més demostres que no tens NI IDEA DEL QUE PARLES,evidenment de música menys encara i de les bandes d’aquest poble menys encara,per cert ja que no t’ha quedat clar perquè ho entengues si t’adones del meu comentari anterior PARLE D’UNA BANDA DEL POBLE I NO DE LES DOS QUE HI HAN,enterat d’una panoli que no fas més que enredrar els comentaris dels demés i com ningú et contesta aprofites per desquiciar a qui veus que es molesta com jo per intentar fer-te entrar en rao ja què pareix ser tu d’això tampoc tens ni idea. Però ja que intentes esforçar-te et dic que OJALÀ TINGUEREM NOMÉS EL 1% DE LA FILARMÒNICA DE VIENA que tu dius OTRO GALLO CANTARIA musicalemnt parlant clar,pel demés i afortunadament no soc ni MOZART NI VIVALDI O TXAIKOVSKY,tampoc ho he buscat ni ho busque però una cosa si et puc assegurar,el dia que deixe d’estar al món deixaré més patrimoni cultural a la meua família del que tu mai arribaras ni a la sola de les sabates tot i que ja pots començar i perquè veges que no soc tan BOVO com tu voldries et desitge que pases unes bones festes com a tot hom a i aprofita la setmana cultural a vore si així es nota algo.

  • Frederic Oriola Velló

   Bon dia Vicent,

   No acabe d’entendre algunes de les reflexions i de les coses que llegeixo entre línies del teu escrit, potser perquè entre elles ixen a relluir cremors passades.

   Aquest any toca la Nova a festes, i un dels encàrrecs és interpretar el pasdoble de l’amic Emili Oltra, i el pasdoble serà interpretat sense cap tipus de problema. En estes coses, on acaben barrejant-se assumptes personals i musicals, cadascú acaba tenint la seua pròpia opinió, i també està bé que cadascú pense el que vullga, no creus¿?

   Respecte al que dius de la mala gana, et refereixes a la interpretació de la peça “Quatretonda, la veu d’un poble” del concert celebrat el 28 de novembre de 2010¿?¿?¿? Si és eixa, jo no recorde que es fera cap votació, ni cap junta, malgrat que potser com de normal no vaig a tots els assaigs se’m passés… A més, si la interpretació d’aquesta o de les altres no et féu el pes, doncs ho sento per la part que em toca, intentarem esmerar-nos més a la propera…

   De nou cadascú dels veïns del nostre poble i dels músics de les seues societats musicals, tenen un parer, una opinió de la realitat que els envolta, i em sembla just que cadascú tinga llibertat d’opinió, criteri i de pensament, no creus¿?¿?

   Jo personalment sóc dels que pense que cal potenciar l’obra dels compositors locals, que no passa res d’interpretar les seues peces, siga quina siga la seua procedència societària, perquè al remat tant tu com Emili heu segut membres de la Nova i ara esteu en altres societats, o jo mateix vinc de la Vella i ara estic a la Nova… Malgrat que ja veus, la meua sols és una opinió més…

   Com sempre, el tema musical a Quatretonda segueix sent oli calent!!!!!!!

   • Vicent Benavent

    Bona vesprada Frederic, intentaré ser breu i clar perquè tingues les idees clares;
    1) a estes altures de cremors t’assegure que res de res, no soc cap xiquet què busque la xocolatina, però ja que ho insinues també cal dir que motius no em falten tot i què tu d’això no saps res ni tens perquè saber-ho, no creus¿?.
    2)Que jo sàpiga no e dit qui hi haguera problema per interpretar el pasdoble de Emili,pot ser no has llegit be el meu comentari,cal que ho tornes a repasar i o podràs comprovar millor no creus¿?. d’altra banda si barreje assumptes personals que no dic que done què pensar pot ser és per no dir realment el què pense ja que encara podria ferir més a alguna altra persona i no ha sigut la meua intenció,tot i que per segona volta et dic què motius no em falten.
    3) Respecte a la mala gana de tocar doncs SI, evidentement em referisc a la meua peça i si no sasps el que va passar realment com dius ja que no vas a tots els assajos, jo et puc assegurar que si que es va tindre que demanr un mena de » votació » per veure si s’assajava o no ja que era de qui era, et pots creure que això em sap molt de mal ja que tinc testics que t’ho poden corroborar què des del primer acord que està escrit en ixa peça ho tenia present que la meua il.lusió fora que l’estrenara la que ha sigut i serà per sempre la «meua banda» i no mal interpretes lo de ( meua ) terme utilitzat popularment pels musics. De fet ni tan sols la e assajat jo a Alfarrasí. I quan dic de tocar-la de mala gana em referisc a què es va assajar poc crec i per tant va eixir el que va eixir, tot i que afortunadament no tots els musics son iguals ja saps,per tant no recrimine res.
    4) I per últim ja sé que eres dels que estas a favor de potenciar la música dels autors locals, per ixe motiu vaig fer l’escrit i acabe com vaig començar,tot siga per defensar la música. D’altra banda aprofite per dir-te a tu i a tots que estiguen tranquils, no tinc cap problema en les bandes del poble i menys en la Nova d’on e estat més de 21 anys de músic, ara què ja sería ora de aparcar les envejes també cal recordar-ho.
    Ja saps on estic si realment algún dia vols saber la pura veritat, tot i que » duele» de vegades cal informar-se abans que soltar paraules que no quadren en el lloc ni en el temps, ni en la persona, per cert m’agrada l’expressió del » oli calent » tot i què no la compartixc en este assumpte.

    • miguel miñana

     amic Vicent jo si que vaig a tots els assajos i se el que dius, i jo t’ho diré el que va passar, la peça en concret ningú tenia res en contra de ella, del seu autor alguns musics si, es va fer la pregunta en veu alta i vam acordar entre tots sense amagar cap opinió que si devíem tocar-la, el fet de que alguns musics tingueren algo en contra del seu autor son opinions personals de cada u i si tenen algo en contra es per que tu algo els has fet com ara rajar de la nostra societat de la manera que rajes quant mai t’hem fet res mal a tu, tot son visions que el fas tu a la teua manera, no voldràs a nar ofenent a tot el que te se presente i despres que el fem la coca blaneta, dius que va siguen hora de trencar velles rendijes i al parraf següent fas algo sense precedents, ara despres t’estranyara que en altra ocasió no es faja si tan siquiera la consulta.

     • Vicent Benavent

      Hola Miguel,no vaig a entrar en allò de » draps bruts » ja què això es llava dins de casa i no ací a aquesta pàgina. Ho trobe normal que et molesten les meues paraules per això a Frederic ja l’havia avisat de què las «verdades duelen».
      Ara be, no admitisc que em digues que si alguns no estaven d’acord en l’autor de la peça com així ho reconéixes damunt em digues que és per algo hauré fet jo a ells, pareix mentira que em digues això tu mateix amb tanta experiència dins la banda. El que haja pogut fer-los és el mateix que estic fent ara o siga donar la meua opinió que no te perquè ser per trencar l’amistat com algú així s’ho pren pareix. No vaig a contar res més, després de 16 anys que e deixat la banda del poble i ben pocs podràn dir que e parlat mal d’ella,no pretendràs que ara intente fervos mal per donar la meua opinió i ho torne a dir com la cançó de Sabina, ME SOBRAN LOS MOTIVOS el que passa és què de segur a uns quants no els agradaría sentir-los,però podeu estar tranquils què no soc tan malo com voleu pintar-me. I recorda Miguel què abans de ser tu music ja hi havien… Només em sap mal una cosa, i és que sempre el malo de pel.lícula és el mateix per dir les coses com son.

     • miguel miñana

      aixo de me sobran los motivos es una frase fasilonga que tu vols posar-te, motivos ens en sobren a tots en tots els moments de la vida i la solució a tot jo sempre la trobe en la reflexió, en una reflexió multifocal es a dir (enfocà des de diferents punts de vista i pensant alguna vegada que altra que u mateix també vorà fet algo mal), no podem creure’ns sempre ser el melic del mon, no mes dic una ultima cosa en la meua societat hi ha persones de molts pareixers al igual que en totes les societats del mon, si algu te algo encontra d’elles que els ho diga a ells i no a tota la societat per que de esta manera als primers que ofens es als que hem estat mes prop de tu, ens has pegat una apunyalà per l’esquena als que en tu creiem, i jo per la meua part estic en l’obligació de defendre a aquells que no saben ni de que va la cosa LA UNIÓ MUSICAL LA NOVA NO ES CLAVA MAI EN NINGÚ NI EN RES, per que insistiu en atacar-nos de eixa manera, visqueu i deixeu viure i gasteu les energies en fer coses bones, es mes gratificant

     • Vicent Benavent

      Miguel,Miguel, se que no és la teua intenció ofendre a ningú , la afició que tens per la música no et deixa altre marge,supose que et passa el mateix què a mi, però hauràs d’entendre què no puc permetre què em deixes en el lloc el qual m’has deixat; no soc ningún assasí i no va en mi pegar «punyalades» i mol menys per darrere com dius, de tota la vida el què e dit ho he fet a la cara i no amague el braç com altres fan a tots els llocs,la qual cosa em du conseqüències de vegades com aquestes i que tinc què asumir per tindre la boqueta que tinc.
      Pel que dius de la reflexió et puc assegurar què més què e reflexionat jo sobre l’assumpte de la banda crec que no hi ha cap i per ixe motiu no ho explicat mai i molt menys en públic, enten què després de tants anys no val la pena anar en remordiments ara què pareixía ser que ja no hi queden, almenys per la meua part.
      Se què el comentari que vaig fer l’altre dia pot ser siga desafortunat i cree malestar dins de l’agrupació a la qual pertanys, per tant vos demane disculpes doncs a vegades va més ràpid el pensament què la consciència i passa el què passa, a mi per desgràcia en sol passar algunes vegades. Huí mateix e parlat amb Juan Carlos i espere que haja quedat tot aclarit.
      Una altra vegada el malo de la pel.lícula seguix sent el mateix què li anem a fer

 7. Ana Mª Violero

  Hola Emilio, pel que he sentit, el pas doble un èxit, donar-te l’enhorabona, encara que no l’haja escoltat.
  ¿quan el puc sentir-lo?
  Com saps jo no m’he considerat mai d’una única banda, puc dir que he sigut de les tres del poble, ja que he anat amb les tres, jo animar-te que segueixque fent música com tu saps i poder-la gaudir i disfrutar-la amb vosaltres algún dia.

  • Emilio Oltra

   Hola Ana, moltes gracies, supose que el pasdoble podras sentir-lo a festes, jo personalment crec en la bona voluntat de «La Nova» i no crec que tinguen ningun problema en interpretar-lo estes festes, encara que això és una cosa que ja no depen de mi.
   Ja saps que cuan vullgues fer música, de segur que amb el teu caracter, qualsevol banda de Quatretonda no tindrà ningun problema en obrir-te les portes.

 8. marina margarit

  Els festers estem molt agraïts de que l’acte de la proclamació agradara a tots.Donem les gràcies a tota la gent que va anar i sobretot a Emilio Oltra per haver-nos fet un pasdoble tant emocionant!Espere que gaudiu molt de la setmana cultural.

 9. marina margarit

  Pepe perdó per no nomenarte abans.Moltes gràcies per mostrar interés publicanto a la web i pel treball que has fet per a que tot el poble puga vore el que vàrem fer.

  • Rosa Mahiques

   Gràcies Marina, sempre és grat que es reconega la feina que un fa simplement per voluntat i per a que la gent, tant del poble com els que no estan ací, puguen disfrutar de les coses que fan.

   Que passeu bones festes. Disfruteu cada minut, cada segon, que el temps se’n fuig molt ràpidament i després ja sols queden els records; els bons records.

 10. Enrique Barranquero

  Hola Emilio:
  Jo sempre t´he considerat no amic sinó més, hi ha persones que en paraules musicals, t´animen i tu sempre has sigut una d´elles, tant a la música com quan compartiem nits al cor Santa Bàrbara.
  1.- Primer que res, com ja et vaig dir, enhorabona pel pasdoble, sàpigues que m’he emocionat no sols tocant-lo estes festes, sinó sentint-lo, perquè sé que està fet de tot cor i més sempre si és d’un amic millor.GRACIES AMIC.
  2.- Dir-te que dona asco, vore com músics, amics, es barallen per cosses que ja han passat i no venen a compte, sóc dels que pensa que la música és un art i qui no sàpiga viure eixe art, val la pena que no gaudisca més com a músic, pues ja ho diu el titol » MUSICA ES L´ART DE COMBINAR ELS SONS I ESTOS AMB EL TEMPS «, temps que tu al teu pasdoble ens has fet i ens fas gaudir d’ells, altra volta enhorabona.
  3.- No sóc la persona més autoritzada per par-lar de discrepàncies, ja que jo després de 20 anys he tornat a la música, per la meua filla, però he de dir que durant el temps que he estat fòra, he gaudit tant de la música, D’UNA I DE L’ALTRA, com si jo estiguera dins d’elles, espere que algun dia algu se n’adone del que tinguem al poble.
  4.- Per acabar valga la redundància, vull donar-te altra volta l’ enorabona, i si en ve un altre que no tarde massa, que de segur que gaudiré d´ell tant com en este i si he d’anar a grabar-lo o assajar-lo a la LIRA, ACI TENS UN AMIC, I UN BAIX, (encara que siga roin i toque poc, sempre faig el que puc), A LA TEUA DISPOSICIO, i DE SEGUR QUE ALGUN CLARINET TANT DE LA MUSICA NOVA, COM DELS QUE ESTAN ENCARA ENSENYANT-SE A TOCAR TAMBE ELS TINDRAS A LA TEUA DISPOSICIO. GRACIES AMIC.

 11. Vicente Benavent B.

  Trobe en falta a algu que done les gracies. Despues de tot diuen que » es de bien nacido ser agradecido».
  Per la meua part jo done les gracies a QD per informarmos, i a altres per fermos disfrutar de tot.

  • Vicent Alberola

   Senyor director no seguisca amb el pseudònim Viecente Benanvent B, ja fa temps que els que entren ací saben que és voste, ja comença a ser penós.

   • Pepe

    Senyor Vicent Alberola : Jo sóc jo. Li assegure que no sóc Vicente Benavent B. No necessite cap pseudònim en un país lliure. L’ afirmació que fa no té fonament.Com no tindria cap fonament afirmar que vosté és Napoleó I. Els dos esteu al mateix tall: cert és que personalment no conec a Vicente Benavent B. com tampoc el conec a vosté, Vicent Alberola. Els dos esteu igual : em consta que els dos e-mails són vertaders . Amb això és suficient.Jo, no se qui sou.La gran diferència entre vos i nos és que jo done la cara.»Vicents Alberoles» hi ha prou al poble, i així i tot, li he publicat el seu comentari.Tampoc és qüestió de demanar DNI. De tota manera, vosté pot pensar el que vulga, faltaria mes ! Si li resulta penós visitar-nos, la solució la té a un clic ! Que passe un bon dia.

    • David Mahiques Alberola

     Pepe cal agarrar aquestes coses amb filosofia com vulgarment es diu. Saps que tens la màxima consideració de tots o gran parts dels visitantas i assidus a QD.
     En este cas tampoc estaria de més demanar-li a la persona que escriu que s’identificara amb l’apodo que per tots ens es conegut. Una de les credencials de qualitat de QD és que els que parlen tots sabem qui són. I això cal mantenir-ho. Això fa superior esta revista digital a qualsevol altra.
     Adeu, i continua amb la feina.

    • Rodolfo

     Sr. Director, he estat uns dies absent i hui lliç la desagradable publicació de fa cuatre dies de V.A.. Pepe, tu tens ben guanyada la teua honestidat, integritat i despeniment al capdavant de QD., però en totes parts sempre hi ha algú amb visions deformadores de la realitat. Sense pretendre ofendre a ningú, l’únic que fa pena, és qui escriu amb tan desentono. Amb alta estima, Rodolfo Canet Marín

     • Pepe

      Moltes gràcies, David, moltes gràcies, Rodolfo. En aquesta empresa, on les ganàncies o les pèrdues són sempre morals i de valors humans, les vostres paraules ens animen a tots. Intentarem millorar ja que res és perfecte. A vegades, no és fàcil contentar a tots. La identificació resulta en alguns casos difícil : molts Benavents, Oltres, AlBeroles…Hi ha vegades que la gent no vol posar el seu malnom. I si el nom i cognoms i el e-mail són vertaders… Ja costa que els comentaristes, en un acte de valentia i de força moral s’identifiquen : crec que paga la pena l’esforç. Moltes gràcies de nou . Les vostres paraules fan que aquesta empresa siga més facil de portar endavant.

   • Vicente Benavent B.

    Vicent Alberola:
    Per menció: Poc de futur el veig com adivinaor.
    Si hem demanen el DNI, si vullc el posaré, igual que tu las posat, com tamé has posat el segon apellido. Jo tampoc el conec a tu i no pasa res.Si jo soc pepe tu eres obidi monllor.

   • SALVA

    Vaja, i jo sense saber-ho!
    Ara resulta que som tots els que entrem a QD els que som còmplices d’aquesta enganyifa.
    I jo sense assabentar-me’n!
    Tothom sap que per poder acusar és imprescindible aportar proves i jo no les he vist junt amb l’escrit tan taxatiu que ha enviat.

    Per si de cas algú no té coneixement del misteri d’una suplantació espantosa i aborronadora alhora:

    M’han dit que el tal Pepe és el que matà aleshores el Dragó del Puig, per la qual cosa és impossible que ara estiga dirigint aquesta revista digital, perquè aquest, —al dragó clar, no al Pepe— el mataren al vell llit del riu Túria a l’època de la conquesta del Regne de València i ara està penjat a l’atri del Col•legi del Patriarca. Si bé he de dir que diuen que el que sembla que està embridant aquest invent informàtic és una còpia o clon de l’autèntic Romero-Nieva.

    Redell!
    Ja era arribada l’hora de destapar l’engany!

    PS — És que a mi m’agrada aportar arguments.

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics