Seleccionar página

«hoy he vuelto a pasar por aquel camino verde…»

«hoy he vuelto a pasar por aquel camino verde…»

 

Parafrasejant part d´aquella cançó,  «hoy he vuelto a pasar por aquel camino verde…» Feia ja alguns mesos que no podia passejar per la batejada per mi «Senda del Poeta». Les brosses i les males herbes no em deixaven.Avuí ha sigut tot un plaer el poder tornar a explorar-la una altra vegada. En silenci. A soles. Només ocells, conillets i flora mediterrània han sigut els companys del curt i alhora trajecte de somnis. Recomane -ara que es pot- disfrutar de «La Senda del poeta»Per aquest que aquestes línies escriu és una experiència vital, única i possible. Tan a prop del poble…diria jo  que dins del mateix poble. Les fotos de dalt no enganyen. Tot natural. Tal com està ara. Sense photoshop.No cal cremar quilòmetres i quilòmetres i exposar la vida per trobar el paradís, quan moltes vegades ho tenim a la butxaca: «I tu, Pep, on has anat aquest estiu ? -A la Senda del Poeta!». A la FONT VELLA  també li han fet un bon llavat de cara. I està una altra vegada transitable. 

Clar està que per a que els ciutadans puguem disfrutar de totes aquestes experiències, altres persones han estat treballant de calent… ho he vist : de bon matí una bona colla de treballadors desbrossant i netejant. Com cal. Per tot, donar les gràcies i agrair de debó a les autoritats i treballadors que han fet possible aquest xicotet detall. La vida, la quotidianitat, està feta de xicotetes coses les quals ens ajuden. I ens omplin l’ànima.

Us recomane fer «La Senda del Poeta». Des de la Font Vella. Són tan sols cinc minuts de trajecte. Per això és recomanable anar sense presses.Aturar-se moltes vegades. Explorar els mil racons. Els arbres.Les floretes. En arribar al pont, girar i tornat a la Font VellaAbandonar-se , deixar-se a la imaginació. Escoltar.Somiar. Respirar profundament…i…donar gràcies a la vida.

pepe romero-nieva

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital

Latest posts by quatretondadigital (see all)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics