Seleccionar página

vicent salvador

vicent salvador

No ens ha deixat indiferents l’obra pictòrica de Vicent Salvador. Quartondí autodidacta. Ha exposat a la seu del col·lectiu Dorresment amb motiu de la Setmana Cultural 2012. Els seus olis, racons emblemàtics com la “Font Vella” i altres paratges del món rural i de la natura, recorden la importància de l’entorn. Altres, com els bodegons, resalten alguna cosa més que objectes estàtics. Sempre, darrere d’un pinzell es troba l’ànima del creador-artista.Es tracta d’una col·lecció molt preparada, curada i treballada on la dedicació i el treball salta a primera vista. Colors vius, verds en mil matisos els quals sembla que prenen vida a la mirada  d’aquell que amb atenció observa.

Per un preu més que acceptable, els visitants podran fer seues instantànies pictòriques i úniques : irrepetibles i autèntiques. Cal recolzar als artistes i el seu art. Més encara si és totalment justificat. Com és el cas que ens ocupa.Un treball molt digne i un dels millors en el seu gènere del que s’han mostrat al llarg de la història de les Setmanes Culturals a Quatretonda. Ànims i avant !

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
 • Facebook
 • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

2 Comentarios

 1. Rosa Mahiques

  Grata sorpresa al trobar-nos aquestes pintures realistes de paissatges i monuments molt coneguts per tots nosaltres.
  Un exemple més d’eixa gran quantitat de gent quatretondina que sap fer “coses” molt ben fetes i que la resta no ho sabem fins que en una “setmana cultural” , “exposició” o per pura casualitat, ens mostren allò que fan, i que ho fan molt bé. Enhorabona Vicente Salvador.

  Dir també que si alguna persona està interessada en fer una pintura-mural a sa casa, Vicent també ne fa, i per cert, li queden molt dignes.

 2. David Mahiques Alberola

  La veritat es que impressiona el realisme d’aquestes pintures quan veus reflectits paisatges o llocs que coneixes. Es una exposició mol grata i tots els anys ompli la setmana cultural.
  Li estic agraït per haver-me permes veure-la un dia del mercat medieval per haver-me estat impossible anar abans.
  Enhorabona Vicent.

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics