Seleccionar página

l’ajuntament de quatretonda dels que més gasten en personal

l’ajuntament de quatretonda dels que més gasten en personal

Despeses en Personal Ajuntament de Quatretonda 2012

Segons notícies i dades publicades avuí en el LEVANTE-EMV, l’ ajuntament de Quatretonda ocupa els primers llocs dels municipis de LA COSTERA,LA CANAL LA VALL D’ALBAIDA en el rànking de despeses en personal en relació amb els ingressos. El personal del nostre ajuntament se n’emporta el 39% del total de tot el que s’ingressa superant la mitjana d’ España i ocupant els primers llocs a les comarques de LA COSTERA,LA CANAL LA VALL D’ALBAIDA. El diari afirma que «Los ayuntamientos mantienen inalterables los fondos destinados a pagar nóminas pese a la caída de ingresos desde 2007». Continua dient : «Uno de los capítulos que a penas muestra variación si se comparan las estadísticas de 2007 con las del pasado año es el referido a personal. Hace cinco años, los consistorios de las tres comarcas ( LA COSTERA,LA CANAL LA VALL D’ALBAIDA) se gastaron aproximadamente 56 millones en pagar las nóminas de sus empleados municipales, frente a los 53 del pasado ejercicio. Mientras tanto, otros capítulos reflejaron reducciones de hasta el 80%….»

En total 109.123.925  de les antigues pessetes en nòmines al personal. No teniu curiositat per saber el desglosament d’aquesta quantitat ?

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • Facebook

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • Facebook

Latest posts by Pepe (see all)

5 Comentarios

 1. Nieves Vidal

  Doncs sí… A mi m’agradaria saber el desglossament! I no té ningú res a dir?

  Responder
  • David Mahiques Alberola

   Nieves, tens raó, cal fer un comentari a aquesta informació. No l’he fet abans per no generar una polèmica en festes i per això he esperat que passaren les festes. Considere i em pareix que tu també, que esta informació no està ben feta. Discrepre de com s’ha fet. S’ha comparat el pressupost municipal de cada ajuntament amb el capítol 1 que es el de personal del pressupost municipal i s’ha tret el percentatge d’este respecte a aquell. Això està ben fet en una empresa que té que obtenir beneficis, una empresa de venda d’ordinadors, de productes agraris, de construcció, una industria, etc. Però en empreses que donen serveis bàsics a la gent com és l’administració, hospitals, escoles, no val esta comparació. Per valorar el funcionament d’un hospital o del sistema sanitari d’un país, el que hi ha que veure és per exemple la quantitat de metges per habitant per que es tracta de donar una correcta atenció sanitària a la població a un cost raonable.
   Vull dir amb açò que el que deuria d’haver fet el periodista es comparar el valor del que costa els treballadors d’un ajuntament amb el número d’habitants de cada poble, això si que donaria una millor comparació.
   L’ajuntament de Quatretonda al meu parèixer necessita al menys dos treballadors més un conserge del poliesportiu que fassa funcions de neteja i un altre administratiu i fins i tot, podríem parlar d’un altre policia local. Això és al meu parèixer el que necessita un municipi com el nostre per donar un serveis acceptables a la població. L’ajuntament no deu contractar més personal del necessari però tampoc deu de defugir de contractar el necessari.
   La prova de que el dic es que l’actual ajuntament ha tret una beca per treballar en l’ajuntament. Això per què ho han fet? Perquè necessiten un altre administratiu però no volen traure una plaça com Deu mana, atès que això suposa un cost econòmic més elevat. Aleshores decideixen contractar un becari per realitzar la mateixa feina però a un preu menor. Treballadors de salaris baixos i dòcils que és que es busca. Esta política suposa una adulteració del sentit real que tenen les beques. No cal dir que està molt bé que se’n traguen de beques i hi hauria que fer una política més ferma en este sentit. Però no substituir treballadors com cal per becaris.
   Espreerem i confiem que al proper pressupost s’incloga traure un lloc de treball d’administratiu, gent preparada hi ha prou.
   Demà si puc et donare el llistat de treballadors que té l’ajuntament i el cost econòmic.
   Adeu i bona vesprada.

   Responder
   • Pepe

    Ara que en estos dies ha sortit als mitjans de comunicació de tot l’Estat el tema de «els pluses» del funcionariat local i ens hem assabentat que es cobren pluses per acudir a treballar, per anar al dentista, per perillositat social, per anar al gimnàs,per no arribar tard… em pregunte si en el nostre ajuntament existiran estos -o semblants- «pluses». Simple curiositat i ganes de saber. Algú ens ho podria aclarir ?

    Responder
 2. Benavent

  Les dades estan ahí, són del 2011, i a hores d’ara no sé si n’hi haurà cap canvi, millor o pitjor, però a mi, allò que m’ha sobtat es comparar els ingressos. com se sol fer, amb pobles veïns «semblants», Llutxent o Castelló de les Gerres posem per cas, entre 600 i 800 mil € més que en el nostre cas, és a dir, i sense tenir les dades d’anys anteriors, que la caiguda de la nostra activitat econòmica ha sigut molt gran, ens ha afectat més la crisi, tenim un teixit econòmic i productiu diferent… però l’estadística no es bona, no.

  rbenavent

  Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics