Select Page

IX programa de concerts d’intercanvis musicals ’12

IX programa de concerts d’intercanvis musicals ’12

 

Ahir, 30 d’agost del 2012, LA UNIÓ MUSICAL LA NOVA DE QUATRETONDA, ens va sorprendre amb un concert dela Bandeta, els més joves de l’agrupació, a càrrec de Miguel Miñana, al qual hi ha que agrair tota la feina que fa sense cap tipus d’interés econòmic. Moltes gràcies Miguel!

 Per la nit, la festa i la música continuaven, i en aquesta ocasió s’encarregàren d’amenitzar la nit la UNIÓ MUSICAL“LA NOVA” DE QUATRETONDA, juntament amb LA BANDA “PRIMITIVA”  DE PALOMAR, en el IX Programa de Concerts d’Intercanvis Musicals ‘12.

 El programa constava de dos parts:

Banda “Primitiva” de Palomar: Valencia, de S. Lope; La Festa del Poble, de F.Alonso; Garota de Ipanema, d’A.C. Jobim; Temps de Bolero, de J.Alborch i En Forma, de Glen Miller. Director: Juan Alborch Miñana

 A.M “La Nova” de Quatretoda: Abba Silver, La canción del Mariachi, Fandango, Llicència per a ballar (arr. D’Azael Tormo), Baila Cha-cha-cha (Arr. Ribera) i The Blues Brothers Revue (Arr Jay Bocook). Director: Carlos Perales Martínez.

 I com a motiu de la clausura del concert, i començament de les Festes 2012, La Nova de Quatretonda, ens va regalar una última peça: “FESTERS2012”, d’ Emilio Oltra, pasdoble que podrem sentir novament a festes, a càrrec de la mateixa agrupació.

                                                                                                          Ana Romero-Nieva Mahiques.

 

The following two tabs change content below.
Pepe

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe

Latest posts by Pepe (see all)

Deixa les teues opinions...

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

CERCA I TRIA

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ELS MÉS VISITATS