Seleccionar página

no dudaria

no dudaria

                                 Ens ha sorprés molt positivament aquest vídeo el qual hem trobat bussejant per la xarxa. Aquesta cançó sempre ens ha agradat i com que està molt bé interpretada-malgrat tots els incovinents tècnics- aquí us la posem i vosaltres  mateixos. Una bona estona de festa i diversió alhora que aquell qui vulga pot extraure el missatge que entre línies vol deixar el seu autor. Ignoràvem aquesta actuació. I tots esperem expectants el dia de la pel.lícula definitiva, el dia d’eixe Oscar per a «LITRONES FILMS». (Almodòvar no us arriba a les soles de les sabates). Salut i èxit !

The following two tabs change content below.
Pepe

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe

Latest posts by Pepe (see all)

1 comentario

Deixa les teues opinions...

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ELS MÉS VISITATS