Select Page

no dudaria

no dudaria

                                 Ens ha sorprés molt positivament aquest vídeo el qual hem trobat bussejant per la xarxa. Aquesta cançó sempre ens ha agradat i com que està molt bé interpretada-malgrat tots els incovinents tècnics- aquí us la posem i vosaltres  mateixos. Una bona estona de festa i diversió alhora que aquell qui vulga pot extraure el missatge que entre línies vol deixar el seu autor. Ignoràvem aquesta actuació. I tots esperem expectants el dia de la pel.lícula definitiva, el dia d’eixe Oscar per a “LITRONES FILMS”. (Almodòvar no us arriba a les soles de les sabates). Salut i èxit !

The following two tabs change content below.
Pepe

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.

1 Comment

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

CERCA I TRIA

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ELS MÉS VISITATS