Seleccionar página

«LOS CHICOS DEL CORO» DE QUATRETONDA

«LOS CHICOS DEL CORO» DE QUATRETONDA

 Els educandos de «La Unió Musical La Nova», ens han sorprés quan han interpretat «Lascia Ch’io Pianga» de Haendel. Ens han fet recordar als famosos «Chicos del Coro» francesos. Ho han fet de categoria, sota la direcció del seu director Miguel Miñana. Celebraven la seua festa. La festa de Santa Cecília. La seua Patrona. Enhorabona !

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital

Latest posts by quatretondadigital (see all)

2 Comentarios

 1. enrique barranquero

  Una vegada més, impressionant !, No soles la llavor del xiquets de l´escola sinò també la dedicació de Miguel. Un any més : impressionant !. Gràcies xiquests, gràcies Miguel!.

  Responder
  • miguel miñana

   Gràcies una vegada més a QD, director i reporteres corresponsals per difundir les diferents activitats que anem fent durant tot l’any, pensen vostés que molta gent ho voldrien vore i no s’enteren o no poden assistir i d’esta manera vostés estan col·laborant en la nostra tasca. Som conscients de que hi han mols errors que pulir encara, ens falta molta qualitat tant als alumnes com als educadors, també pensem que seria un error voler apretar massa als xiquets i que acabaren avorrint-ho,com diuen «piano piano si va lontano». Esperem poder riure’ns dins d’uns anys de lo mal que ens eixia i lo molt que haverem progressat. De moment estem sobradament pagats de saber que a molta gent els ha agradat, que molts s’han esborronat inclús alguns se’ls ha escapat alguna llagrimeta, però de les dolcetes, de les que no fan mal.Ah!i no oblidem que la resonància de l’esglesia també ens ajuda molt, alli tot sona millor.

   Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics