Seleccionar página

MIREU,OBSERVEU LES CARES…

MIREU,OBSERVEU LES CARES…

Aquesta és la trista realitat.La imatge final és com un terratrèmol que deixa a aquestes senyores sense alé. Poca empatia han de tenir aquestes «senyores». La proposta de deixar-les amb 1.000 euros les deixa en estat catatònic. Aquest video ho diu tot. I es podria fer amb ell una tesi doctoral. Es queden sense veu només amb la possibilitat de que a elles també tingueren que sofrir les retallades. Però això queda molt lluny dels escons. Estiguen tranquil·les. El silenci lacerant que comparteixen les delata.

The following two tabs change content below.
Pepe

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe

Latest posts by Pepe (see all)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics