Seleccionar página

UN MIRACLE VOS DEMANE SENYORS REIS

UN MIRACLE VOS DEMANE SENYORS REIS

Un miracle senyors reis, un miracle vos demane pa apanyar  aquesta bogeria que ens envolta, ja que aquells que poden retornar a la cordura la realitat que vivim i que ells han provocat no volen i no els interessa. Només l’ajuda del cel podria acabar amb els mals arrelats i crònics que patim cada vegada amb més dolor i  descarnament.

No és que tot continua igual…no. Anem cada minut a pitjor ! En tots els ordres i en tots els sentits. Les notícies que ens arriben de corrupció són esgarrifadores. La corrupció aboca sempre en la injustícia. La impunitat en aquest regne és cosa tan habitual que ja no ens sorprén res de res, diguen el que diguen…passe el que passe i facin el que facin. I aquests paràmetres són perillosíssims. Ja fa dècades que són els mateixos aquells que es mengin el patís…encara que a hores d’ara van sent els fills aquells que van agafant els ramals de la dirigència. I de la diligència d’aquest far west ibèric de la vella Europa. De la boja Europa. De la Gran Europa. De la quimèrica Europa.

I com sempre…els dèbils del sistema, les víctimes. A pagar les conseqüències, els corderets sumisos….“com xais que van a l’escorxador”, diu un vell salm bíblic. Ja em cansa sentir la paraula crisi en boca d’aquells qui ni l’han coneguda ni la coneixeran mai. D’aquells que han sigut els agents causants necessaris els quals ens han estacat dins del malson.

Ai ! Ai ! Senyors reis : estic fart de sentir “això no és ètic, però  és legal“. Per a quan, senyors reis, tot lo que no siga ètic serà il·legal i tot lo i·legal no serà ètic ?

La ceba…no queda ni una capa sana…ni una ! Des del nucli, fins a l’exterior. Això sí ! totes fent pinya per si de cas algun boig comença a analitzar-les !

Ai senyors reis…diuen que salut i pessetes…ja no en queden -sanitat versus economia-

Ai, senyors reis….un miracle ! Un nou regne de justícia, de transparència, de seny. Un nou regne on la casta tinga data de caducitat efectiva. Un regne que funcione. Un regne on els ciutadans s’adonen de la veritat.On els ciutadans desperten.On la gent no es baralle defensant a uns i altres … això és el que ells volen : distraure’ns mentre ells fan les seues malifetes.

Un miracle, senyors reis…!

pepe romero-nieva

The following two tabs change content below.
Pepe
  • Facebook
  • Facebook

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics