II concurs digital

Sergi Oltra Huguet 2 enero, 2013 at 4:44 pm (Edit)

Hola, sóc Sergi Oltra Huguet, potser que el taulellet s’hi trobara en un passat en una casa del carrer Sant Pere? No sé qui són els propietaris de la casa, però em referisc a una que hi ha entre una casa
que era de Ramiro el fuster i entre ca Rosita Badenes, en la segona casa de la vorera dreta del carrer si entrem des del carrer Benigànim.

Un salut!

benavent 2 enero, 2013 at 11:44 pm (Edit)

Ei, JUSTA LA FUSTA! que deien fa un temps, o cosa semblant, vull dir que eres el guanyador d’un magnífic present gentilesa dels autors. I per fer possible el lliurament, tal com fan els mitjans de comunicació seriosos, com és QD, no despenges i envia alguna dada personal teua a l’email de QD per tal que puga fer-me amb tu.

La casa és la que tu dius, sembla que fa anys anava deshabitada, i si no em fa figa la memòria allí hi vivia el tio Bella, no sé si se n’anaren a viure fora, però el cas és que com la fotografia del “farolet” del carrer Benigànim m’he adonat ara, quan he tret la foto, que ja no hi era al seu lloc dita rejoleta. Què li farem, c’est la vie! Només un xicotet detall, d’aquestos que diu li agraden al director però, ben bé únic. Potser identificava l’illa, potser algun accessori… Almenys ha tingut encara les seues pantalles de glòria.

The following two tabs change content below.
Pepe

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.