Seleccionar página

II CONCURS VILAREDONA

II CONCURS VILAREDONA

Sergi Oltra Huguet 2 enero, 2013 at 4:44 pm (Edit)

Hola, sóc Sergi Oltra Huguet, potser que el taulellet s’hi trobara en un passat en una casa del carrer Sant Pere? No sé qui són els propietaris de la casa, però em referisc a una que hi ha entre una casa
que era de Ramiro el fuster i entre ca Rosita Badenes, en la segona casa de la vorera dreta del carrer si entrem des del carrer Benigànim.

Un salut!

benavent 2 enero, 2013 at 11:44 pm (Edit)

Ei, JUSTA LA FUSTA! que deien fa un temps, o cosa semblant, vull dir que eres el guanyador d’un magnífic present gentilesa dels autors. I per fer possible el lliurament, tal com fan els mitjans de comunicació seriosos, com és QD, no despenges i envia alguna dada personal teua a l’email de QD per tal que puga fer-me amb tu.

La casa és la que tu dius, sembla que fa anys anava deshabitada, i si no em fa figa la memòria allí hi vivia el tio Bella, no sé si se n’anaren a viure fora, però el cas és que com la fotografia del “farolet” del carrer Benigànim m’he adonat ara, quan he tret la foto, que ja no hi era al seu lloc dita rejoleta. Què li farem, c’est la vie! Només un xicotet detall, d’aquestos que diu li agraden al director però, ben bé únic. Potser identificava l’illa, potser algun accessori… Almenys ha tingut encara les seues pantalles de glòria.

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • Facebook

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.

4 Comentarios

 1. Rosa Mahiques

  Ja deia jo que havia vist mil vegades-qué dic mil? mil milions- el famós taulellet, però no recordava on. A mi la memòria també em fa figa.
  El cas és que jo he viscut al carrer Sant Pere la meitat de la meua vida i allí he jugat davant d’eixa casa moltes voltes.
  El que recorde jo d’eixa casa és que vivien uns “uelets”, crec que de la família dels “loteriets” que van morir per mala combustió d’un braser o d’una estufa, i ara la casa crec que és d’una filla que viu a França.El tio Bella vivia a la casa d’enfront i la seua filla Gràcia, viu a Benigànim.
  Enhorabona Sergi!!! Per participar i per guanyar. Però m’agradaria saber com ho has sabut perquè tenint en compte que el taulellet ja no hi és,és difícil d’adivinar.

  • oltra huguet

   Com ho he sabut? No ho sé Rosa. Però la veritat és que em fixe prou en aquests tipus de coses i en aquests detalls tot sense voler i es veu que se’m queden gravats… així és que només vaig veure la foto, ja fa dies, acte seguit em va vindre al cap la imatge d’eixa casa i al final ahir em vaig atrevir a participar en el concurs.

 2. oltra huguet

  Moltes gràcies pel premi a la revista, a l’organitzador del concurs i als autors del llibre i l’enhorabona per aquests últims pel magnífic treball que han fet amb l’elaboració d’aquesta obra que de segur contribueix a dignificar i engrandir la nostra cultura i el nostre país.

 3. Rosa Mahiques

  Puedo prometer y prometo,que encara que no queda constància gràfica, (es veu que no estic mai a casa) que a Rosa Mahiques i a Joan Mahiques ens han arribat els llibres promesos en el 1er concurs digital. MOLTES GRÀCIES!!!

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics