Seleccionar página

ROSELLES

ROSELLES

 

 

Les roselles

alienes a la crisi i a la bogeria

que ens envolta

canten com sempre a la vida

i mostren la majestuositat

d ‘ un efímer moment únic.

Roig entre el verd

faldes roges

cor molt roig.

Roig, roig i més roig.

un punt negre.

Un mar verd.

I un caminant

que passa de tot.

pepe romero-nieva

The following two tabs change content below.
Pepe

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe

Latest posts by Pepe (see all)

6 Comentarios

 1. Rosa Mahiques

  Tan boniques com són estes flors i la seua efimeritat no ens permet disfrutar d’un ram d’elles a la nostra casa. Si les vols vore, has d’anar al camp.
  Rosella, roig, verd, aigua…caminant…felicitat!!!!

  Responder
  • Rodolfo

   Rosa, no t’oblides, al marge de la bellesa de la rosella a la primavera, i el gust de nostre Director en les fotografies tan boniques i ben fetes, com és de deliciós degustar un platet de roselles i camarroches bullidetes, adobades amb un poc d’oli d’oliva i vinagre de la terra, o en pastissets al forn. Y estic de segur que:

   Si la Reina sabera el que són
   els camarroches i roselles,
   a Quatretonda vindria menjar-se-les totes.

   Salutacions, Rodolfo Canet

   Responder
 2. Rosa Mahiques

  Senyor Rodolfo, les camarroges si que les he menjades bollides amb oli i vinagre i amb pastissets fregits, però mai he provat les roselles. Creia que no eren bones de menjar. Li diré a mon pare que quan faça herbes que en porte també de roselles i les provarem. Gràcies per la recepta.

  Responder
 3. Rodolfo

  Hola Rosa!, les roselles tendretes són bones fins amb arrós caldós. Salutacions, Rodolfo Canet

  Responder
  • Rosa Mahiques

   Senyor Rodolfo, m’acabe d’enterar que fa temps que menge roselles…i jo sense saber-ho!. Quan mon pare fa herbes per fer pastissos fregits, també ha posat roselles tendretes; el que passa és que jo com que sóc analfabeta total en aquesta matèria, doncs ni ho sabia. Sí que sé que les herbes m’agraden molt, tant en pastissets com bollides. «Nunca te acostarás sin saber una cosa más».

   Responder
 4. Benavent

  Roselles de pecat! A mi aquestes roselles em fan memòria d’aquell joc infantil barreja de crueltat i violència, desfloració gratuïta, avortament innecessari i tendència naturicida, vaja que jo aleshores no sabia que en fóra de tot això, encara que la ignorància de la norma no eximeix del seu compliment.

  El joc? Sí, escapçar el capoll i preguntar, abans d’obrir-lo, clar, si eixiria frare o monja, al.ludint al possible color més rosa o mes roig dels nonats pètals. I a hores d’ara no recorde quin color s’atorgava a qui, ni per què frare o monja i no mascle o femella, per exemple. Mes allò que tampoc sé és si a Glasgow se’n criaran de roselles. També és una cosa personal, no en feu de cas.

  benavent

  PS. He de dir, i ho dic, per quan ho he dit, que m’agrada, sr. Director, com se li ha quedat la pagina, blanca, neta, polida, atractiva de formes i colors, tranquil.la, pausada (els moviments supose que els necessaris) ben contrastada… plac-me de mirar-la! Què llunyans i guardats aquels temps on hi dominava el color de la sutja, tot i que allò meu amb l’obscuritat potser siga només cosa d’un presbícia avançada. Hala, ja ho de dit! Imagine’s com vos le cantaré quan arribe la setmanada

  Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics