Seleccionar página

CREACIÓ DE L’ESCOLA DE PILOTA

CREACIÓ DE L’ESCOLA DE PILOTA
El Club de Raspall de Quatretonda fa un pas més per consolidar l’esport autòcton, amb l’ajuda de l’exjugador professional Batiste II, volem crear l’escola de pilota de Quatretonda, per a ganrantir el futur necessitem que els xiquets entren en contacte amb la pilota, que comencen de menuts a aficionar-se i poder tindre en un futur pilotaris professionals al nostre poble, que mantinguen l’afició per molt de temps.
Per això comuniquem a totes les mares pares de xiquets i xiquetes, de totes les edats, que estiguen interessats en apuntar-se a l’escola de raspall de Quatretonda, que divendres dia 24 a les 8 de la vesprà tindrem una reunió en el saló d’actes de l’ajuntament per a informar a tots del funcionament d’aquesta, volem tindre a Quatretonda bons jugadors, el futur son els xiquets, animeu-se!
The following two tabs change content below.
Pepe
  • Facebook
  • Facebook

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics