Seleccionar página

EPIDÈMIA INCONTROLADA DE XORIÇOS

EPIDÈMIA INCONTROLADA DE XORIÇOS

 

Segons la OMHIDH, una gran epidèmia de xoriços amenaça per tot arreu provocar grans indigestes. Les conseqüències estan sent nefastes en tots els llocs i racons. Els pilars del benestar sobre la sorra movedissa perillen. Mentrestant els xoriços suren i triomfen. Mai en la història natural un animal de la mateixa espècie ha atacat a un altre : problema irresoluble. Ahí esta el quid de la qüestió.

The following two tabs change content below.
Pepe
  • Facebook
  • Facebook

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics