Seleccionar página

EPIDÈMIA INCONTROLADA DE XORIÇOS

EPIDÈMIA INCONTROLADA DE XORIÇOS

 

Segons la OMHIDH, una gran epidèmia de xoriços amenaça per tot arreu provocar grans indigestes. Les conseqüències estan sent nefastes en tots els llocs i racons. Els pilars del benestar sobre la sorra movedissa perillen. Mentrestant els xoriços suren i triomfen. Mai en la història natural un animal de la mateixa espècie ha atacat a un altre : problema irresoluble. Ahí esta el quid de la qüestió.

The following two tabs change content below.
Pepe

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe

Latest posts by Pepe (see all)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

Google Analytics