Seleccionar página

JORNADA DE PILOTA A L’ESCOLA

JORNADA DE PILOTA A L’ESCOLA

El Club de raspall de Quatretonda va organitzar el darrer dijous dia 3, una jornada de promoció de la pilota valenciana, per als alumnes de primaria del col.legi públic Rafael Altamira de Quatretonda. Es van fer guants per a xiquets que no en tenien, van vore com s’arregava les mans Robert, pilotari del pole. Els xiquets de totes les edats van practicar el joc del raspall amb la col.laboració del monitor Batiste, l’expilotari explicava als xiquets com tenien que jugar.

Va ser una jornada de festa i els xiquets s’ho van passar d’allo més bé. Al mateix temps el club va aprofitar per a explicar als xiquets que va a començar el pròxim més l’escola de pilota, i els va donar un fullet informatiu, per si algú estava interessat.
Segons deia batiste i membres del club, hi han xiquets que tenen maneres, ara desde el club els animem al pares, a que s’apunten a l’escola i practiquen el nostre esport autòcton, on podran juagar als trinquets de tots els pobles, coneixer més xiquets que juguen a raspall i millorar molt, per tal de practicar esport i qui sap si ser pilotaris professionals en un futur.
El club dona les gràcies a tots els xiquets i sobretot als mestres de l’escola que van colaborar i van fer que eixira tot bé.

Jordi Nadal

The following two tabs change content below.
Pepe

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe

Latest posts by Pepe (see all)

Deixa les teues opinions...

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

  • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ELS MÉS VISITATS