Select Page

JA TENIM TRONCS PER A BOUS 2013…

JA TENIM TRONCS PER A BOUS 2013…

Ja tenim troncs per a Bous. Accident a les portes del Bar Ricardo. 

El succés ha passat este mati a les 11 del migdia. Un camió carregat de troncs circulava a tota velocitat pel carrer Sanchis Guarner de Quatretonda, quan ha punxat una roda. El xòfer “habilidosament” ha pogut fer la tisora just davant les portes del Bar Ricardo, caigent-li tota la càrrega a les portes del Bar. De seguida s’ha presentat la policía, però ja era massa tard, el xofer ha pegat a la fuga i s’ha deixat la càrrega davant del bar.  Afortunadament no hi ha que lamentar res, sinò més bé alegrar-nos , perquè l’ ajuntament ha decidit que la partida de troncs es destine per a fer les barreres de bous d’enguany.

Roberto Benavent Benavent

 

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=”day”] vegades avui.
Article llegit [post_view time=”week”] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=”month”] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=”month” date=”201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=”year”] vegades aquest any.

 

 

The following two tabs change content below.
Pepe

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.

2 Comments

 1. Pepe

  Bones barreres…bones…i fortes

  Responder

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

CERCA I TRIA

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

OPINADORS

 • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

RSS MOLA… “LA MOLA”

 • Celebrat el 33é Aplec dels Alberola Benavent d'Estruc. 29 octubre, 2017
  El 22 d'octubre de 2017 es renovà la tradició i, com cada any, se celebrà l'Aplec anual dels Alberola Benavent d'Estruc.  Enguany ha estat la mateixa Quatretonda, la terra nadiua de la saga, la que ha acollit la celebració. La serra de Quatretonda, amb el Benicadell i la Mariola a l'horitzó. Muntanyes caminades i treballades […]
  Bonaventura Baidal.
 • Sin título 22 octubre, 2017
  BREAKING NEWS:Jordi Oltra Benavent, membre de l'il.luminat llinatge dels Alberola Benavent d'Estruc, s'ha proclamat campió del món de curses descalcistes.La prova es va celebrar diumenge 22 d'octubre de 2017 a la bonica localitat costanera valenciana d'Orpesa -la Plana Alta.
  Bonaventura Baidal.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!