Seleccionar página

J.LL GIRONÉS : «BOUS 2013»

J.LL GIRONÉS : «BOUS 2013»


 

Hem entrat en l’estiu, i com sempre, rebem el bon temps amb les festes més estimades per a tots nosaltres: Les festes de Sant Pere!

Afortunadament, han passat sense cap accident. Hem pogut gaudir dels bous, de bons esmorzars i soparets amb els amics, i hem vist aquells familiars, coneguts i atres amistats llunyanes, que només veiem d’any en any, per aquestes festes.

La festa no és només el bou, és l’ambient, els soparets, esmorzarets, les sevesetes a la porta del bar, esperant que passe la vaqueta, a l’aguait de no despistar-se i ens done una sorpresa.

Per als que sóm aficonats a la fotografia, tenim una bona excusa per a practicar la nostra afició, i així, dissimular que li tenim «poreta» al bou. I diem: «com que no sóm molt toreros, ens entretenim fent fotos», però realment és que li tenim un poquet de por. Però ens ho passem molt bé disparant i disparant fotografies sense parar.

Vos deixe un bon grapat de fotos, i també m’he entretingut fent un video, que és més curtet i és menys pesat de vore. Espere que vos agrade!

Lluís Gironés

 

 

***

AL BUM FOTOGRÀFIC COMPLET D’ALTA QUALITAT (CLIKA DAMUNT)

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • Facebook

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • Facebook

Latest posts by Pepe (see all)

4 Comentarios

 1. Pepe

  Moltíssimes gràcies en nom de tots els visitants i lectors de qd. Dir que aquestes fotos són un reflex d’alta qualitat de la festa de Bous. Molt treballades. I el que és més important encara . Un gran regal desinteressat al poble. Donar el teu treball a canvi de res !

  Responder
 2. Rosa Mahiques

  Gràcies a aquestes fotos m’he pogut fer una gran idea del que han sigut els bous 2013, ja que degut a que sóc molt poregosa, no m’atrevisc a vore’ls en viu.
  Instantànies precises, amb molta claretat i resolució. El teu temps t’haurà costat fer-les, i ens les has oferides amb «rabiosa actualitat». Moltes gràcies, Josep Lluís.

  Responder
  • Josep LLuis Gironés i Mahiques

   Des de xicotet que m’ha agradat moltíssim les festes de Sant Pere (que no els bous, no m’agrada que es maltracten els animals). Abans m’agradava molt córrer darrere, però des de fa alguns anys (no sé si poerquè tinc també una mica de por, o és que vaig fent-me major) que m’ho agafe d’una altra manera.

   Em penge la càmera al coll, i vinga, a gaudir de la meua afició a la fotografia. Però em pregunte: de que serveix fer fotos si no les va a vore ningú?

   Així gràcies a la tecnologia em puc permetre el luxe de cmpartir aquesta afició tan bonica amb molta gent. I de pas omplir algun petit lloc de la vostra web. I a més que ho faig amb molt de gust.

   Moltes gràcies a vosaltres per fer-me un lloquet en el vostre espai.

   Responder
   • Salva

    Gràcies a tu per fer-les i a Pepe per ficar-les a la pàgina de QD perquè d’aquesta manera podem veure-les i gaudir-ne els que estem lluny. Puc dir-te que des de Mèxic ja m’han dit que els han agradat molt.

    Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINADORS

 • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics