Select Page

ORLA UNIVERSITÀRIA DE QUATRETONDA

ORLA UNIVERSITÀRIA DE QUATRETONDA

Tal com ho vam anunciar, aquí us deixe aquesta ORLA curiosíssima i simpàtica de la UNIVERSITAT DE QUATRETONDA, CÀTEDRA D´HUMANITATS. FUNDACIÓ BAR BOU. Data del curs escolar 1994-95, és a dir, ja fa 16 anys.  Amb alumnes-personatges genuïns, autèntics i amb història. Picant sobren la  imatge vos la podeu descarregar a grandària de cartolina. per si teniu el gust. En l´actualitat es troba penjada en la sala dels caminants, a la seu de la Fundació, on es pot contemplar in situ veritatis.

***

+ DESCARREGAR ORLA GRANDÀRIA DE CARTOLINA. ( 10  M )

 

The following two tabs change content below.
quatretondadigital

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

2 Comments

 1. Josefa Esteve

  Me ha gustado, lo que has hecho los bares son hoy día el centro de reuniones sociales, por tanto no me extraña que los que van , se merezcan también en tener un titulo.
  Ya que hoy en día por hacer cualquier cursillo te dan un titulo, entre estos personajes que has puesto como profesores me ha gustado ver que entre ellos se encuentra mi padre

  Responder
 2. Joan Caballero

  Como eramos y como somos ahora. Han pasado 16 años sin apenas darnos cuenta. Si disfruté en su día confeccionando la orla más me ha gustado ahora que entonces. Fué todo fruto de la colaboración y entusiasmo de los clientes del Bar Bou. Como dato anecdótico tengo que decir que es la única orla del mundo estudiantil en la que en lugar de los nombres aparecen los motes o apodos de los alumnos. Por cierto, todos sacamos SOBRESALIENTE!!!!
  Y por último un sincero y emotivo recuerdo para los que, desgraciadamente, ya no están entre nosotros.

  Responder

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

CERCA I TRIA

ISSN QD

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

OPINADORS

 • Cargando...

MARXA al CRIST de Juan E. Benavent

CLIKA SI T’INTERESSA

RSS MOLA… “LA MOLA”

 • Celebrat el 33é Aplec dels Alberola Benavent d'Estruc. 29 octubre, 2017
  El 22 d'octubre de 2017 es renovà la tradició i, com cada any, se celebrà l'Aplec anual dels Alberola Benavent d'Estruc.  Enguany ha estat la mateixa Quatretonda, la terra nadiua de la saga, la que ha acollit la celebració. La serra de Quatretonda, amb el Benicadell i la Mariola a l'horitzó. Muntanyes caminades i treballades […]
  Bonaventura Baidal.
 • Sin título 22 octubre, 2017
  BREAKING NEWS:Jordi Oltra Benavent, membre de l'il.luminat llinatge dels Alberola Benavent d'Estruc, s'ha proclamat campió del món de curses descalcistes.La prova es va celebrar diumenge 22 d'octubre de 2017 a la bonica localitat costanera valenciana d'Orpesa -la Plana Alta.
  Bonaventura Baidal.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!